Libnet.ro
UNICEF

15:46

Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a cazut intr-un canal

Antena3 Antena3,
Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce masina in care se afla a cazut intr-un canal

Un tanar de 31 de ani a murit dupa ce, in noaptea de duminica spre luni, a cazut cu masina pe care o conducea intr-un canal de irigatii dezafectat, intre localitatile Pestera si Pietreni, a informat. continuă pe Antena3

Constanta: Un barbat a murit dupa ce a cazut cu masina intr-un canal de irigatii dezafectat

Un barbat in varsta de 31 de ani a murit duminica seara, in judetul Constanta, dupa ce a cazut cu masina pe care o conducea intr-un canal de irigatii. El a fost gasit langa masina de echipajul medical, care a efectuat manevre de resuscitare, fara succes insa.

DOAMNE, CE TRAGEDIE: A MURIT dupa ce s-a rasturnat cu masina intr-un canal de irigatii! Din nefericire, la volan se afla chiar...

Tragedie in Constanta! Un tanar de 31 de ani a murit dupa ce, in noaptea de duminica spre luni, s-a rasturnat cu masina pe care o conducea intr-un canal de irigatii dezafectat, intre localitatile Pestera.

Un fotbalist roman a murit, dupa ce a fost lovit de un tren in Germania

Un fost fotablist roman a murit, dupa ce a fost lovit de un tren in Germania. Satmareanul Raul Pinte a plecatin Germania la munca. Din nefericire, a fost accidentat mortal de un tren, tocmai in.

Alarmant. Trei oameni au murit dupa ce au mancat sandvisuri preambalate

Trei persoane spitalizate au murit in Marea Britanie in urma unei infectii cu listeria, legate de consumul unor sandvisuri preambalate, a declarat vineri directia de sanatate publica Public Health.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )