Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tragedie cumplita! A murit dupa ce a fost strivit de cai intr-o padure! Detalii cutremuratoare

B1 B1,
Tragedie cumplita! A murit dupa ce a fost strivit de cai intr-o padure! Detalii cutremuratoare

Tragedie in Maramures! Un barbat de 32 de ani a murit dupa ce a fost strivit de caii lui, intr-o padure, informeaza Digi24. continuă pe B1

Tragedie in lumea sportului! Un fotbalist de 25 de ani a murit, dupa ce a fost batut cu bestialitate

Un fotbalist in varsta de 25 de ani a murit dupa ce a fost atacat cu bestialitate in Retford Nottinghamshire). Jordan Sinnott, care evolua la Matlock Town, si-a pierdut viata la spital, dupa un incident petrecut pe 25 ianuarie.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

SUA: Un baietel de 4 ani a murit dupa ce arma tatalui sau s-a descarcat accidental

Tripp Shaw, un baietel in varsta de 4 ani din statul Indiana, a murit dupa ce a fost impuscat accidental duminica trecuta. Copilul se juca wrestling cu tatal sau atunci cand arma barbatului s-a descarcat, potrivit informatiilor oferite de politie, noteaza The Independent.

Accident dramatic in Neamt! Un tanar de 30 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina intr-o constructie de beton

Un tanar de 30 ani a murit dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a izbit, duminica seara, de o constructie din beton aflata pe acostamentul DN2 - E85, in afara localitatii Traian.

Accident dramatic pe partia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit dupa ce s-a dat cu un snowmobil furat

Un tanar de 17 ani a murit dupa ce a avut un accident cu snowmobilul pe care il furase impreuna cu un prieten. Incidentul a avut loc in Predeal. Al doilea tanar a avut si el nevoie de ingrijiri medicale.

Lider PSD implicat intr-un grav accident. Barbatul se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost strivit de tractor

Paramedicii SMURD si cadrele medicale de pe ambulanta l-au resuscitat aproximativ o jumatate de ora pana l-au readus la viata pe barbatul de 35 de ani.

DOLIU! A murit dupa ce a mancat prajituri. Cum a fost posibil...

O femeie din Australia, in varsta de 60 de ani, s-a stins din viata, dupa ce a luat parte la un concurs de mancat prajituri, organizat cu ocazia Zilei Nationale.

Caru cu vedete: Lora este in doliu. Mama artistei a murit dupa o lunga lupta cu cancerul. Ai plecat cu jumatate din inima mea; Tily Niculae are probleme de sanatate, cu doar cateva saptamani inainte de a naste

Inginer, profesor, contabil vedeta! Celebritatile de la noi au meserii de baza cu totul neasteptate. Realizatorul emisiunii Apropo TV, Andi Moisescu, este profesor. Cum arata si ce face Mihaela Tatu dupa ce a renuntat la televiziune. incepand din acest an, fost gazda a emisiunii De 3X femeie, care a facut-o celebra, preda cursuri.

Mai multe persoane au murit dupa ce zeci de case plutitoare au ars (FOTO, VIDEO)

Cel putin opt persoane au murit, luni, in urma unui incendiu ce a cuprins 35 de case plutitoare, relateaza Fox News. Acest numar ar putea creste pentru ca nu stim cate persoane se aflau pe barci, a.

Un tanar de 17 ani din Capitala a murit, dupa un accident pe partia de schi din Predeal. Baiatul furase un snowmobil

Un tanar de 17 ani, din Bucuresti, a murit intr-un accident pe partia de schi la Predeal, dupa ce sambata noaptea, impreuna cu un prieten, a furat un snowmobil, transmite Agerpres. Conform Inspectoratului.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )