Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un tanar de 17 ani din Capitala a murit, dupa un accident pe partia de schi din Predeal. Baiatul furase un snowmobil

B1 B1,
Un tanar de 17 ani din Capitala a murit, dupa un accident pe partia de schi din Predeal. Baiatul furase un snowmobil

Un tanar de 17 ani, din Bucuresti, a murit intr-un accident pe partia de schi la Predeal, dupa ce sambata noaptea, impreuna cu un prieten, a furat un snowmobil, transmite Agerpres. Conform Inspectoratului. continuă pe B1

Accident grav: O tanara de 31 de ani din Bucuresti a murit, dupa ce a intrat cu masina pe contrasens, pe DN 7

Un accident grav a avut loc vineri seara pe DN 7, in zona localitatii Lazaret, in urma coliziunii a doua autoturisme, ce s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea alteia, a informat IPJ Sibiu.

Un nou caz de meningita in Romania: O adolescenta de 17 ani a ajuns la spital

O adolescenta in varsta de 17 ani din municipiul Buzau a fost depistata cu meningita si internata la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU), a informat, joi, biroul de presa al unitatii medicale.

Accident dramatic pe partia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit dupa ce s-a dat cu un snowmobil furat

Un tanar de 17 ani a murit dupa ce a avut un accident cu snowmobilul pe care il furase impreuna cu un prieten. Incidentul a avut loc in Predeal. Al doilea tanar a avut si el nevoie de ingrijiri medicale.

Tragedie in lumea sportului! Un fotbalist de 25 de ani a murit, dupa ce a fost batut cu bestialitate

Un fotbalist in varsta de 25 de ani a murit dupa ce a fost atacat cu bestialitate in Retford Nottinghamshire). Jordan Sinnott, care evolua la Matlock Town, si-a pierdut viata la spital, dupa un incident petrecut pe 25 ianuarie.

Dolj: Un copil de 3 ani a murit dupa ce iar parintii l-ar fi tratat acasa. Politia a deschis un dosar penal

Politistii din Dolj au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta dupa ce un copil de 3 ani, din localitatea Cleanov, din Dolj, a murit la scurt timp dupa ce tatal sau a chemat salvarea. Potrivit reprezentantilor Ambulantei, copilul ar fi fost bolnav, dar parintii l-ar fi tratat acasa.

SUA: Un baietel de 4 ani a murit dupa ce arma tatalui sau s-a descarcat accidental

Tripp Shaw, un baietel in varsta de 4 ani din statul Indiana, a murit dupa ce a fost impuscat accidental duminica trecuta. Copilul se juca wrestling cu tatal sau atunci cand arma barbatului s-a descarcat, potrivit informatiilor oferite de politie, noteaza The Independent.

Tentativa de VIOL in curtea unei BISERICI din Capitala. MINOR retinut de politisti

Un minor in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol asupra unei femei de 66 de ani, fapta comisa in curtea unei biserici din sectorul 6 al Capitalei. Marti, politisti din.

Al treilea deces provocat de gripa in Romania. Un barbat de 78 de ani din Pitesti este ultima victima, dupa cele din Hunedoara si Dambovita

Un barbat de 78 de ani din Pitesti a murit, joi, din cauza gripei, devenind astfel primul deces cauzat de virus gripal din Arges si al treilea la nivel national, dupa cele din Hunedoara si Dambovita. in.

La 17 ani, Robert muncea pentru a-si ajuta familia numeroasa. Dupa ore, adolescentul se ducea la un service auto pentru a munci. intr-o zi, la locul de munca a avut o explozie...

La 17 ani, Robert muncea pentru a-si ajuta familia numeroasa. in fiecare zi, dupa ore, se ducea sa munceasca intr-un service auto. Doar ca la locul de munca a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie, iar adolescentul a fost prins la mijloc.

ISU verifica Scoala nr. 133 din Capitala: Daca totul este in regula, elevii pot reveni la cursuri

Un echipaj ISU a facut duminica verificari la Scoala nr. 133 din Capitala, unitate evacuata la inceputul saptamanii, dupa ce mai multi elevi s-au simtit rau in urma unei deratizari. Consilierul local Cristian Zarescu a precizat ca daca rezultatele vor fi in regula, atunci elevii vor putea reveni la scoala, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )