Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce tragedie... Din pacate, Ionut Dolanescu e cel care a facut anuntul trist: E vorba de indragita interpreta Maria Ciobanu... (FOTO)

B1 B1,
Ce tragedie... Din pacate, Ionut Dolanescu e cel care a facut anuntul trist: E vorba de indragita interpreta Maria Ciobanu... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele. Starea de sanatate a sotului ei s-a inrautatit, acesta avand nevoie, in permanenta, de cineva care sa fie alaturi de. continuă pe B1

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: E vorba de iNDRAGITA artista Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de multe persoane pe care le credea prietene. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu ca as avea 100% incredere in ei, dar eu,.

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

Carmen Dan sustine ca secretarul de stat urmarit penal in dosarul violentelor din 10 august a fost cel care a solicitat mutarea pe un alt post

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca secretarul de stat Mihai Chirica a fost cel care a solicitat mutarea de pe postul din care coordona institutiile prefectului pe cel privind relatia cu Parlamentul si.

SOC in muzica populara! INCREDIBIL ce a patit IONUT DOLANESCU! Totul s-a intamplat la volan! Fanii au amutit

Celebrul cantaret Ionust Dolanescu este considerat unul dintre cei mai bine cotati artisti romani! De curand a fost dezvaluita una dintre cele mai mari pasiuni ale cantaretului. Ionut Dolanescu este.

DRAMA in muzica populara! TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Indragita cantareata Maria Ciobanu a implinit in aceasta luna varsta de 81 de ani. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate ale sotului marea artista a petercut departe de tara de origine.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

Dupa moartea Stelei Popescu, o alta tragedie loveste lumea mondena: Din pacate e vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Suferintele prin care a trecut Alexandru Arsinel in ultimul timp, de la moartea Stelei Popescu, si-au pus amprenta asupra sanatatii sale. De asemenenea, unul dintre principalele motive pentru care acesta se.

Deschide gura si respira! TRAGEDIE la Exatlon: Din pacate, e vorba despre... Ce se iNTAMPLA cu emisiunea...

Razboinica Beatrice din sezonul doi al Exatlon s-a simtit extrem de rau, iar colegii de echipa au fost nevoiti s-o scoata afara, cu tot cu patul in care se afla. Tanara s-a plans ca nu-si mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )