Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng A MURIT. Imagini cu momentul in care jucatorul de la Dinamo se prabuseste pe teren

Antena3 Antena3,
Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng A MURIT. Imagini cu momentul in care jucatorul de la Dinamo se prabuseste pe teren

Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul 71 al partidei Dinamo-Viitorul Constanta. Sportivul nu a fost atins de nimeni, scrie stiri. tvr. ro. continuă pe Antena3

Tragedie in Stefan cel Mare. Patrick Ekeng A MURIT. Imagini cu momentul in care jucatorul de la Dinamo se prabuseste pe teren

Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul 71 al partidei Dinamo-Viitorul Constanta. Sportivul nu a fost atins de nimeni, scrie stiri. tvr. ro.

UPDATE Dinamovistul Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din capitala

Jucatorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng 26 de ani) a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Fotbalistul a ajuns la camera de garda in stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ o ora si jumatate fara rezultat, a anuntat medicul Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit Agerpres. Cauzele decesului pot fi multiple, a precizat medicul. Suporterii echipei Dinamo impreuna cu fotbalistii, antrenorii si oficialii gruparii alb-rosii au aprins lumanari pe gazonul stadionului din Soseaua Stefan cel Mare in locul in care cu cateva ore inainte s-a prabusit Patrick Ekeng.

VIDEO Scene de groaza la Dinamo - Viitorul! Patrick Ekeng a murit. Medicii au incercat in zadar sa-l resusciteze

Patrick Ekeng a murit. Jucatorul camerunez al lui Dinamo s-a prabusit pe gazon in minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul, fara a fi atacat de vreun adversar.

Cat timp a trecut de la prabusirea lui Ekeng pe teren pana cand acesta a fost preluat de ambulanta

Patrick Ekeng se afla intr-o stare critica dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul partidei Dinamo - Viitorul, 3-3. Din momentul in care fotbalistul a cazut ca secerat pana cand a.

Patrick Ekeng de la Dinamo s-a prabusit pe teren in timpul meciului cu Viitorul Constanta

Patrick Ekeng, jucatorul camerunez al echipei Dinamo, s-a prabusit pe teren, in timpul meciului de fotbal de la Bucuresti dintre Dinamo si Viitorul Constanta.

Cornel Dinu: Am vazut scena. Patrick Ekeng s-a prabusit la mijloc, secerat parca!

Cornel Dinu a comentat la Dolcesport incidentul socant din timpul partidei Dinamo-Viitorul, cand Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez al lui Dinamo, a cazut la mijlocul terenului in minutul.

VIDEO Scene de groaza la Dinamo - Viitorul! Ekeng a cazut ca secerat fara sa fie lovit, nu raspunde la manevrele de resuscitare

Patrick Ekeng, jucatorul camerunez al lui Dinamo, s-a prabusit pe gazon in minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul, fara a fi atacat de vreun adversar.

VIDEO Scene de groaza la Dinamo - Viitorul! Ekeng a cazut ca secerat. Medicii l-au declarat mort

Patrick Ekeng, jucatorul camerunez al lui Dinamo, s-a prabusit pe gazon in minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul, fara a fi atacat de vreun adversar.

CLIPE DE GROAZA PE TEREN! Un jucator de la Dinamo a murit la spital, dupa ce a cazut secerat pe terenul de fotbal. Patrick Ekeng a decedat in mainile medicilor, care incercau sa-l salveze (VIDEO)

33: Noapte neagra pentru fotbalul romanesc. Potrivit unor medici citati de digisport, jucatorul dinamovist a decedat la spital, el neputand fi adus la viata de catre doctori. Se pare ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )