Libnet.ro
UNICEF

23:00

TRAGEDIE! Fiul unui cunoscut deputat PSD a fost gasit MORT, in casa

B1 B1,
TRAGEDIE! Fiul unui cunoscut deputat PSD a fost gasit MORT, in casa

Fiul cel mic al deputatului PSD Viorel Stan a fost gasit, miercuri, mort in locuinta sa din Bucuresti. Macabra descoperire a fost facuta de iubita sa. Conform politiei, fiul cel mai mic al deputatului,. continuă pe B1

Fiul unui deputat PSD a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti

Fiul deputatului PSD de Neamt Viorel Stan a fost gasit mort miercuri. Este vorba despre fiul cel mai mic al deputatului, Bogdan, invarstade 31 de ani, scrietvmneamt. ro. Decesul s-a produs.

Fiul cel mic al deputatului PSD Viorel Stan a fost gasit mort n locuinta sa din Bucuresti

Fiul deputatului PSD de Neamt Viorel Stan a fost gasit mort miercuri, scrie tvmneamt. ro, care citeaza surse apropiate familiei parlamentarului nemtean.

Moarte cumplita pentru un tanar de 30 de ani. A fost gasit cu gatul taiat intr-o balta de sange

Un tanar de 30 de ani a fost gasit in casa cu gatul taiat. Cadavrul a fost gasit de pompieri intr-o balta de sange. Cu toate acestea politistii iau in calcul si varianta sinuciderii. Cercetarile continua.

Fundatia George Soros, reactie dura dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului

Fundatia George Soros a denuntat marti retorica urii care domina politica americana, dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului dintr-o suburbie a New Yorkului, relateaza dpa.

Cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost gasit

Corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost gasit intr-o fanta din resedinta consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul, a declarat pentru Sputnik liderul Partidului Patriotic turc VATAN), Dogu.

Declaratiile medicilor. Cum a fost gasit Ilie Balaci cand a ajuns ambulanta

Ilie Balaci a fost gasit duminica dimineata acasa, in stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulantei Dolj, care dupa ce a incercat cateva zeci de minute sa il resusciteze, a declarat decesul,.

Un deputat PSD sustine solicitarea lui Iohannis de demisie a lui Toader: Un ministru al Justitiei nu sta ca un copil pe Facebook, nu si-a asumat nicio responsabilitate

Deputatul PSD Valeriu Steriu a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru lipsa sa de asumare a responsabilitatile in raport cu deciziile pe care le ia. Acesta arata ca este de.

Scene cumplite intr-o fabrica de muraturi. Patronul a fost gasit intr-o balta de sange, dupa ce s-a injunghiat in gat si abdomen

Administratorul unei fabrici de muraturi din Hunedoara a fost adus in stare grava la spital, dupa ce s-ar fi injunghiat in abdomen si ar fi incercat sa isi taie gatul.

Unui turist i-au fost furati banii in timp ce era cazat la un hotel din statiunea Lacu Sarat. Dupa doua luni, hotul a fost prins

Un barbat de 45 de ani, din judetul Iasi, este cercetat pentru furt calificat, dupa ce politistii au stabilit ca acesta a patruns in camera unui hotel din judetul Braila si i-a furat banii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )