Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fundatia George Soros, reactie dura dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului

Antena3 Antena3,
Fundatia George Soros, reactie dura dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului

Fundatia George Soros a denuntat marti retorica urii care domina politica americana, dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului dintr-o suburbie a New Yorkului, relateaza dpa. continuă pe Antena3

George Soros, dupa ce o bomba a fost gasita in apropierea casei sale: Simplul fapt de a-ti exprima opinii poate atrage amenintari cu moartea

Fundatia George Soros a denuntat marti retorica urii care domina politica americana, dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului dintr-o suburbie a New Yorkului, relateaza.

Un dispozitiv exploziv descoperit in apropierea casei lui George Soros din New York

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit pe 22 octombrie intr-o cutie postala din apropierea casei miliardarului George Soros, aflat in Westchester County, New York, au anuntat autoritatile locale.

Alerta la New York. Politia a gasit o bomba in apropierea casei lui George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni intr-o cutie postala in apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungara George Soros, care a devenit o tinta a criticilor militantilor de.

Un dispozitiv explozibil a fost gasit la locuinta lui George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni in cutia postala a locuintei lui George Soros din Westchester County, miliardarul filantropist fiind tinta preferata a grupurilor de extrema dreapta, potrivit autoritatilor citate de New York Times.

O bomba artizanala a fost descoperita in apropierea locuintei miliardarului George Soros

Panica la resedinta din New York a cunoscutului miliardar George Soros. Un dispozitiv exploziv a fost gasit in cutia postala a omului de afaceri. Descoperirea a fost facuta de catre un angajat al acestuia care.

Un dispozitiv explozibil, descoperit la locuinta miliardarului George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni intr-o cutie postala in apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungara George Soros , care a devenit o tinta a criticilor militantilor de dreapta in Statele Unite si in Europa de.

Barack Obama si Hillary Clinton au primit prin posta dispozitive explozibile similare cu cel trimis lui George Soros

Atat Barack Obama cat si Hillary Clinton au primit, azi, prin posta, dispozitive explozibile similare cu cel gasit luni langa locuinta miliardarului George Soros, au declarat pentru The New York Times surse din politie.

Declaratiile medicilor. Cum a fost gasit Ilie Balaci cand a ajuns ambulanta

Ilie Balaci a fost gasit duminica dimineata acasa, in stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulantei Dolj, care dupa ce a incercat cateva zeci de minute sa il resusciteze, a declarat decesul,.

TRAGEDIE! Fiul unui cunoscut deputat PSD a fost gasit MORT, in casa

Fiul cel mic al deputatului PSD Viorel Stan a fost gasit, miercuri, mort in locuinta sa din Bucuresti. Macabra descoperire a fost facuta de iubita sa. Conform politiei, fiul cel mai mic al deputatului,.

Moarte cumplita pentru un tanar de 30 de ani. A fost gasit cu gatul taiat intr-o balta de sange

Un tanar de 30 de ani a fost gasit in casa cu gatul taiat. Cadavrul a fost gasit de pompieri intr-o balta de sange. Cu toate acestea politistii iau in calcul si varianta sinuciderii. Cercetarile continua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )