Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tragedie in Gara de Nord din Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului

Antena3 Antena3,
Tragedie in Gara de Nord din Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord din Bucuresti, potrivit unor oficiali din Politie, citati de Mediafax. Incidentul. continuă pe Antena3

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului in Gara de Nord din Bucuresti

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord din Bucuresti, potrivit unor oficiali din Politie citati de Mediafax.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de tren in Gara de Nord

Un barbat de circa 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a culcat pe linia de cale ferata si a fost calcat de tren in Gara de Nord din Capitala. Tragicul eveniment s-a petrecut, joi, inainte de pranz, la linia 7. Pe.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului, la Gara de Nord

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord din Bucuresti, potrivit unor oficiali din Politie, informeaza Mediafax.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata trenului, in Gara de Nord

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a murit, joi, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren, in Gara de Nord din Bucuresti, potrivit unor oficiali din Politie, informeaza Mediafax.

Un candidat la alegerile prezidentiale din Brazilia a murit, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit intr-o zona rezidentiala

Eduardo Campos, candidat la alegerile prezidentiale din Brazilia, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs in sud-estul orasului Santos, informeaza Reuters. Potrivit autoritatilor braziliene, la bordul.

Un batran s-a aruncat in fata trenului, in Gara de Nord din Capitala

Un barbat de aproximativ 70 de ani s-a aruncat, joi, in fata unui tren din Gara de Nord, in Capitala, si a murit, informeaza Mediafax, citand oficiali din Politie.

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce a fost lovit cu masina de un sofer beat

Un barbat a murit joi noapte dupa ce a fost calcat de o masina in apropierea unei treceri de pietoni din Capitala. Martorii spun ca soferul avea viteza si ca era baut. Politistii l-au testat cu aparatul.

Un actor din Game of Thrones a murit dupa ce a filmat primele scene pentru al cincilea sezon

Actorul J. Murphy a murit la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a filmat primele scene ale sale pentru cel de-al cincilea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, relateaza BBC. Actorul.

Accident grav. Cel putin o persoana a murit dupa ce o masina de teren inmatriculata in Anglia a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau

Cel putin o persoana a murit dupa ce masina de teren in care se afla a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau, potrivit primlor informatii de la fata locului. Pompieri, politisti si localnici din comuna buzoiana Vernesti incearca sa aduca de pe fundul apei masina in care este posibil sa fie mai multe persoane,informeaza Mediafax.

Doi tineri au murit dupa ce au cazut de pe o stanca in timp ce incercau sa faca un selfie

Doi soti din Polonia au murit in Portugalia dupa ce au cazut de pe o stanca in timp ce incercau sa isi faca un selfie cu copiii. Familia era in concediu si vizitau stancile de la Cabo da Roca de pe coasta de vest a Portugaliei, relateaza The Independent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )