Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tragedie intr-un parc de distractii din SUA: Un baiat de 10 ani a murit in cel mai inalt tobogan cu apa din lume (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie intr-un parc de distractii din SUA: Un baiat de 10 ani a murit in cel mai inalt tobogan cu apa din lume (VIDEO)

Politia din Kansas, Statele Unite, ancheteaza decesul unui copil de 10 ce a avut loc duminica in timp ce acesta era in cel mai mare tobogan cu apa din lume, Verruckt. Numele toboganului din parcul de. continuă pe B1

Sfarsit TRAGIC pentru o tanara din SUA. A scapat teafara dupa atentatul de la Nisa, dar a fost violata, apoi ucisa in apropierea casei sale (FOTO)

Destin tragic pentru o tanara in varsta de 30 de ani din SUA, a scapat teafara dupa atentatul de la Nisa, dar a sfarsit prin a fi violata si ucisa in apropierea casei.

Atac sangeros intr-un centru comercial din Londra. Politistii sunt in alerta maxima

Atac sangeros intr-un centru comercial din Londra. Un barbat a fost injunghiat, scrie Daily Mail. Barbatul, in varsta de aproximativ 20 de ani, a fost atacat in centrul comercial.

O profesoara a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovita de doua crengi intr-un parc

Incident neobisnuit in parcul municipal din Aiud. O profesoara de engleza de 43 de ani a ajuns in coma la spital, dupa ce doua crengi s-au desprins dintr-un castan si au cazut peste ea, scrie.

Bursele europene urca datorita evolutiei pietei muncii din SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa ce administratia americana a anuntat o evolutie peste asteptari a locurilor de munca in SUA, luna trecuta.

Un nou candidat s-a inscris la alegerile din SUA, pentru a bloca ascensiunea lui TRUMP

Un membru al Partidului Republican, Evan McMullin, si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie.

Fethullah Gulen nu va fi extradat din SUA

Avocatii clericului acuzat ca a orchestrat tentativa de lovitura de stat din Turcia afirma ca acesta nu va fi extradat.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )