Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie langa Deva. Un sofer de TIR a murit, dupa ce a adormit la volan

Antena3 Antena3,
Tragedie langa Deva. Un sofer de TIR a murit, dupa ce a adormit la volan

Un accident rutier grav a avut loc langa Deva. Un sofer de TIR a murit dupa ce a adormit la volan. Camionul a iesit de pe sosea, a rulat 30 de metri pe camp si s-a oprit intr-un copac. Soferul unui TIR inma. continuă pe Antena3

Tragedie fara margini pentru o famile. Bebelusul lor a murit dupa ce medicii au refuzat sa il interneze. Copilasul inghitise o baterie

O fetita a murit dupa ce a inghitit o baterie de ceas. Parintii bebelusului au facut investigatii serioase dupa ce copila a incepu sa vomita si sa aiba dureri in piept, insa nimic nu s-a descoperit la.

Sfarsit tragic pentru un barbat. A murit dupa ce si-a inscenat un accident de motocicleta

Un pilot a murit dupa ce si-a inscenat un accident de motocicleta. Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism in varsta de 39 de ani, a murit in orasul dominican Las Terrenas. Barbatul se plimba cu priete.

Doliu in sport! Un pusti in varsta de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing

Un adolescent de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing desfasurat in capitala Thailandei, scrie DPA. Decesul a fost anuntat de reprezentantii spitalului unde baiatul a fost transpo.

DRAMA la Exatlon: A MURIT dupa ce si-a inscenat un accident de motocicleta. Apropiatii sunt in stare de SOC (VIDEO)

Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism in varsta de 39 de ani, a murit, in orasul dominican Las Terrenas, la doar cativa kilometri de locul in care se filmeaza show-ul Exatlon. Ironia sortii a facut ca.

Soc in Romania! A MURIT dupa ce si-a facut un SELFIE! Este vorba chiar despre el...

Un adolescent a murit electrocutat, marti, dupa ce s-a urcat pe un vagon din Gara Onesti, judetul Bacau, pentru a face un selfie. Potrivit martorilor, baiatul se urcase pe tren pentru a-si face un selfie cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )