Libnet.ro
UNICEF

00:07

TRAGEDIE in lumea sportului! A iNCETAT din viata la varsta de 22 de ani! Vestea a cazut ca un trasnet

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea sportului! A iNCETAT din viata la varsta de 22 de ani! Vestea a cazut ca un trasnet

Ciclistul Bjorn Lambrecht a incetat din viata la varsta de 22 de ani! El nu a mai putut fi salvat dupa cazatura din Turul Poloniei, a anuntat Michal Sieron, purtatorul de cuvant al Provincial Specialist. continuă pe B1

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Catalina Buzoianu a incetat din viata. Marea regizoare avea 81 de ani. VIDEO

Catalina Buzoianu a murit la varsta de 81 de ani, anunta Casa de productie a TVR pe pagina sa de Facebook. Nascuta pe 13 aprilie 1938 la Braila, Buzoianu a fost unul dintre cei mai importanti regizori de.

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp.

Ultimele clipe din viata lui Marcel Toader: El si-a facut mult rau. A mancat o pastrama si

Marcel Toader a muritsambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Medicii au incercat manevre de resuscitare peste o ora, dar fara rezultat. Johnny Sandulescu, unul dintre prietenii de.

Reconstituirea ultimei nopti din viata Alexandrei Macesanu facuta de investigatori. Ce i-a facut Dinca inainte sa o ucida. Noi dezvaluiri crunte

Anchetatorii au aflat ca fata a fost legata strans cu sfoara groasa de scheletul metalic al patului din incapere, mobilier prins in perete cu dibluri din fier, scrie Libertatea. Am facut un fel de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )