Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tragedie la Manastirea Putna. Un liceean si-a pierdut viata, in timp ce se afla in perioada de practica. Ce spun reprezentantii manastirii

România Liberă România Liberă,
Tragedie la Manastirea Putna. Un liceean si-a pierdut viata, in timp ce se afla in perioada de practica. Ce spun reprezentantii manastirii

Un liceean de la Seminarul Teologic Iasi si-a pierdut viata, la Manastirea Putna, in timp ce se afla in perioada de practica. continuă pe România Liberă

Tragedie in Muntii Retezat. Un ranger si-a pierdut viata in timp ce era la pescuit cu niste prieteni (FOTO)

Situatie tragica in Muntii Retezat. Rangerul David Radu Bernat, in varsta de 51 de ani, si-a pierdut viata marti seara in timp ce se afla cu doi apropiati la pescuit in zona.

Misterul mortii adolescentului de la Manastirea Putna

Sebastian Lungu este un adolescent care si-a pierdut viata pe 14 august, cand Manastirea Putna isi avea hramul. Moartea lui in interiorul manastirii a starnit multe semne de.

Moarte suspecta la Manastirea Putna. Sfarsitul tragic al unui adolescent care visa sa devina preot

Accident cumplit la Manastirea Putna in ajunul ceremoniilor religioase dedicate hramului lacasului de cult. Un tanar seminarist din Iasi si-a pierdut viata in urma unui accident petrecut.

Misterul mortii bizare a unui licean, la Manastirea Putna. Dezvaluiri din interior: clericii ar fi vrut sa nu se afle

Sebastian Lungu, adolescentul de 17 ani care a murit in conditii neclare la Manastirea Putna, nu e singurul minor care ar fi lucrat in ultima saptamana la lacasul de cult. Un fost elev de la Seminarul din Iasi ne-a dezvaluit, sub protectia anonimatului, ca e o practica uzuala ca liceenii sa mearga, de buna voie, la Putna pentru a munci. Uneori, sunt si platiti pentru asta.

Moartea suspecta a unui tanar la Manastirea Putna. Sebastian, viitor preot, si-a prins capul intr-un lift

Un accident petrecut la Manastirea Putna in ajunul ceremoniilor religioase dedicate hramului lacasului de cult i-a adus sfarsitul unui tanar care-si petrecea vacanta printre calugari.

Ryan Reynolds, mesaj emotionant dupa decesul cascadorului ce si-a pierdut viata la filmarile pentru Deadpool 2

Ryan Reynolds a postat un mesaj foarte emotionant pe o retea sociala in memoria femeii- cascador care si-a pierdut viata luni, in timpul filmarilor pentru Deadpool 2. Femeia filma o.

Cum a fost ascunsa moartea elevului care muncea la Manastirea Putna

Conducerea Manastirii Putna a incercat sa ascunda moartea unui elev de 17 ani, muncitor fara forme legale la unitatea de cult. in ziua in care ar fi trebuit sa afle cum a murit adolescen.

Cum a fost ascunsa sub pres moartea elevului care muncea la Manastirea Putna

Clericii Manastirii Putna au incercat sa ascunda moartea unui elev de 17 ani, muncitor fara forme legale la unitatea de cult. in ziua in care ar fi trebuit sa afle cum a murit adolescentul, 22 de politisti se aflau chiar la manastire pentru a asigura ordinea de hramul celebrat pe 15 august. Adolescentul a murit dupa ce s-a lovit la cap in manastire, insa clericii nu au sunat la 112. L-au dus ei insisi la spital pe baiat si l-au lasat acolo.

Un barbat s-a dus la manastire sa se roage si si-a pierdut viata

Un barbat de 36 de ani s-a dus la manastire pentru a se ruga, insa acolo si-a gasit sfarsitul. Incidentul dramatic a avut loc ieri dupa-amiaza la Manastirea Rarau, cand acestuia i.

Veste trista in lumea muzicii populare! Fratele unui cunoscut cantaret si-a pierdut viata intr-un accident teribil (FOTO)

Doliu in lumea muzicii populare! Un accident rutier ingrozitor, care a avut loc in aceasta dimineata, a luat viata fratelui unui cunoscut cantaret. Este vorba despre Cristian 47 de ani), fr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )