Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tragedie in Marea Britanie. Un roman de 20 de ani a fost injunghiat mortal in timp ce incerca sa-si apere un prieten

Antena3 Antena3,
Tragedie in Marea Britanie. Un roman de 20 de ani a fost injunghiat mortal in timp ce incerca sa-si apere un prieten

Un roman de 20 de ani care a sosit in Marea Britanie in urma cu doua luni a murit in bratele celui mai bun prieten, dupa ce a fost urmarit si injunghiat de mai multe persoane intr-un centru comercial. continuă pe Antena3

inca un roman iNJUNGHIAT MORTAL in Marea Britanie dupa ce a sarit in apararea unui prieten. DIASPORA reactioneaza!

Un roman de 20 de ani a fost injunghiat mortal in Marea Britanie, dupa ce a sarit in apararea unui prieten, in timpul unei altercatii. Tragedia a avut loc intr-un centru comercial din Stratford, un.

Un roman de 20 de ani injunghiat mortal in Marea Britanie

Un roman de 20 de ani care a sosit in Marea Britanie in urma cu doua luni a murit in bratele celui mai bun prieten, dupa ce a fost urmarit si injunghiat de mai multe persoane intr-un centru comercial.

Un avion militar s-a prabusit in Marea Britanie

Un avion militar pentru acrobatii aeriene s-a prabusit marti in apropierea unei baze militare din Marea Britanie, relateaza site-ul cotidianului The Guardian. Un avion de tip Hawk al echipei acrobatice militare .

Marea Britanie: inca un politist a ajuns la spital cu simptome de otravire dupa atacul asupra fostului spion Serghei Skripal

Un politist a fost internat in spital pentru a primi tratament pentru ceea ce pare a fi otravire, dupa atacul chimic care l-a avut ca tinta pe fostul spion rus Serghei Skripal, informeaza Reuters. Este.

Scandal in Marea Britanie dupa ce s-a aflat ca noile pasapoarte britanice ar putea fi realizate de o companie franco-olandeza

Indignare in Marea Britanie, dupa ce compania de securitate franco-olandeza Gemalto e pe punctul de a castiga licitatia pentru noile pasapoarte britanice. Un fost ministru spune ca este vorba de o adevarata umilinta nationala.

Marea Britanie: Scandal monstru la Londra, dupa ce o firma din Franta ar urma sa produca noile pasapoarte albastre - UMILINTA NATIONALA

Scandal monstru in Marea Britanie, dupa ce o firma frantuzeasca este pe punctul de a castiga licitatia pentru tiparirea noilor pasapoarte pe care britanicii le vor folosi dupa Brexit. Este o umilinta.

Marea Britanie comemoreaza un an de la atentatul comis pe Podul Westminster

Marea Britanie comemoreaza joi un an de la atacul comis pe 22 martie 2017 in apropierea Parlamentulu.

Rata somajului in Marea Britanie a scazut la 4,3% in perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018

Salariile in Marea Britanie au inregistrat, in perioada noiembrie 2017 - ianuarie 2018, cel mai rapid ritm de crestere din 2015, sporind sansele ca Banca Angliei sa majoreze rata dobanzii in sedinta de politica monetara programata in luna mai, transmit BBC, Bloomberg si Reuters.

Marea Britanie: Autorul atentatului din statia de metrou Parsons Green, condamnat la nchisoare pe viata

Autorul atentatului din statia londoneza de metrou Parsons Green, Ahmed Hassan, un solicitant irakian de azil in varsta de 18 ani, a fost condamnat vineri la Londra la inchisoare pe viata, fara posibilitatea de a fi eliberat inainte de 34 de ani, scrie AFP.

Marea Britanie: Banca pe care stateau Sergei Skripal si fiica sa atunci cnd au fost gasiti inconstienti a fost nlaturata de politie

Banca pe care au fost gasiti inconstienti fostul spion rus Sergei Skripal si fiica sa Yulia a fost inlaturata de politie, scrie news. ro, care citeaza Sky News. Banca a fost luata de politie pentru a fi pastrata ca o posibila proba in investigatia privind tentativa de omor asupra celor doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )