Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Antena3 Antena3,
Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Tragedie in masivul Calimani undeo avalansa a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta. continuă pe Antena3

Tragedie in masivul Calimani si interventie Salvamont de risc maxim: Mai multe persoane surprinse de o avalansa, una fiind ranita, iar o alta disparuta

Cu putin timp in urma a fost anuntat un tragic eveniment produs in masivul Calimani unde, o avalansa, a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta Dispeceratul National Salvamont.

TRAGEDIE! O avalansa a surprins mai multe persoane pe snowmobile... Salvamontistii din TREI JUDETE au intervenit de URGENTA

Salvamontistii din Suceava, Mures si Harghita desfasoara o interventie de risc maxim in masivul Calimani, acolo unde s-a produs o avalansa, care a surprins mai multe persone aflate intr-o drumetie cu.

Trei persoane cu snowmobile au fost surprinse de o avalansa in Muntii Calimani

Alarma s-a dat duminica seara, in jurul orei 21. Sase salvamontisti de la Serviciul Salvamont Suceava au plecat in cautarea celor trei victime. Din primele informatii, trei persoane se plimbau cu snowmobilele in Muntii Calimani cand au fost surprinse de avalansa.

UPDATE O noua avalansa produsa in Bucegi. Doua utilaje au fost surprinse de zapada. in prezent drumul este blocat

O noua avalansa s-a produs joi, 31 ianuarie, in Muntii Bucegi, pe DJ 714. Doua utilaje ale LDP au fost surprinse de zapada.

UPDATE VIDEO O noua avalansa produsa in Bucegi. Doua utilaje au fost surprinse de zapada. in prezent drumul este blocat

O noua avalansa s-a produs joi, 31 ianuarie, in Muntii Bucegi, pe DJ 714. Doua utilaje ale LDP au fost surprinse de zapada.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, gasit mort intr-o padure, la Cota 1.000

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, a fost gasit mort, sambata, 2 februarie, intr-o padure, la Cota 1. 000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova.

ALEXANDRU PAUNESCU: Exista posibilitatea ca &171;taxa pe lacomie &187; sa aduca mai multe cereri la CSALB

Exista posibilitatea ca taxa pe lacomie sa conduca la mult mai multe cereri depuse de consumatori la Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) din partea consumatorilor, a precizat, ieri, Alexandru Paunescu, membru in Colegiul de Coordonare al Centrului, raspunzand la o intrebare care i-a fost adresata.

Atentionare meteo! Se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale

Circulatia se desfasoara, duminica, in conditii de ceata care reduce vizibilitatea sub 70 de metri pe mai multe drumuri nationale din estul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. Circulatia se.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, atentionari nowcasting cod galben de ceata in mai multe judete si de vant puternic intr-un judet. Judetul Caras-Severin este sub.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )