Libnet.ro
UNICEF

08:01

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, gasit mort intr-o padure, la Cota 1.000

Adevărul Adevărul,
Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, gasit mort intr-o padure, la Cota 1.000

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, a fost gasit mort, sambata, 2 februarie, intr-o padure, la Cota 1. 000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova. continuă pe Adevărul

Un bucatar din Targoviste a disparut fara urma, de 11 zile

Un barbat in varsta de 63 de ani, din Targoviste, bucatar de meserie, a disparut fara urma din data de 21 ianuarie. Se pare ca nu a suportat ideea ca iubita sa vrea sa se desparta de el.

Atac armat intr-o cafenea din Belgia. Sunt mai multe victime

Un atac armat a fost comis sambataintr-o cafenea din orasul Anvers, Belgia. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte doua ranite grav, anunta surse din cadrul anchetatorilor. Focurile de arma.

Acest barbat din Targoviste a disparut de zece zile. Mesajele trimise iubitei sale: O sa gasesti numerele fratilor mei. Suna-i si spune-le ca nu mai sunt!

Un bucatar din Targoviste, in varsta de 63 de ani, a disparut din data de 21 ianuarie. Acesta, disperat ca femeia cu care avea o relatie voia sa termine relatia cu el, a disparut, nu inainte de a-i lasa.

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul.

Incendiu la o casa din localitatea 2 Mai. Un barbat a fost gasit carbonizat

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea 2 Mai, in noaptea de joi spre vineri, pompierii intervenind si in prezent pentru.

Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Tragedie in masivul Calimani undeo avalansa a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta.

TRAGEDIE! O avalansa a surprins mai multe persoane pe snowmobile... Salvamontistii din TREI JUDETE au intervenit de URGENTA

Salvamontistii din Suceava, Mures si Harghita desfasoara o interventie de risc maxim in masivul Calimani, acolo unde s-a produs o avalansa, care a surprins mai multe persone aflate intr-o drumetie cu.

Tragedie in masivul Calimani si interventie Salvamont de risc maxim: Mai multe persoane surprinse de o avalansa, una fiind ranita, iar o alta disparuta

Cu putin timp in urma a fost anuntat un tragic eveniment produs in masivul Calimani unde, o avalansa, a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta Dispeceratul National Salvamont.

Atentionare meteo! Se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale

Circulatia se desfasoara, duminica, in conditii de ceata care reduce vizibilitatea sub 70 de metri pe mai multe drumuri nationale din estul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. Circulatia se.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )