Libnet.ro
UNICEF

23:15

TRAGEDIE in MUZICA POPULARA! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

B1 B1,
TRAGEDIE in MUZICA POPULARA! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! Putini sunt cei care stiu faptul ca vedeta a fost in trecut diagnosticata cu o boala teribila care a provocat. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL.

incepem saptamana cu O VESTE TRAGICA! Este vorba despre CELEBRUL CREATOR DE MODA! A suferit un infarct si s-a dus

Designerul Stephan Pelger a vorbit despre dramele din viata sa si despre tragedia care i-a schimbat destinul. Este vorba despre moartea tatalui sau, dupa o lunga lupta cu o boala cumplita.

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul.

Procurorii DNA fac perchezitii la REGIONALA BUCURESTI a CFR! Despre ce dosar este vorba

UPDATE:DNA a confirmat print-un comunicat de presa ca desfasoara 4 perchezitii in Bucuresti intr-un dosar de coruptie. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Sensul cuvantului decapitare in titlurile din presa

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant despre titlurile inspaimantatoare din presa. Este vorba despre cum este folosit verbul a decapita care apare cu sensul de a demite pe cineva din fruntea unei.

CUTREMUR monden! IULIA VANTUR, in pericol! SALMAN KHAN a facut anuntul in lacrimi! DIN PACATE...

Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii. Aflata zilele acestea in vacanta in Bali, Iulia Vantur a fost trezita din somn in zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe.

Un barbat din Iasi este in coma dupa ce a mancat o conserva de peste: Am avut cazuri si de la zacusca, am avut cazuri si de la carnati!

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital si acum este in coma dupa ce a mancat o conserva de carne preparata in casa. Carnea de peste tinuta in conditii improprii a favorizat aparitia unei.

Energia electrica pe piata din Romania este azi cea mai ieftina din regiune

Romania are, luni, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei.

Apusul noii bule imobiliare din Romania este aproape

O stire recenta de la Agerpres ne arata ca noua bula imobiliara, umflata la noi dupa criza de la sfarsitul deceniului trecut cu ajutorul programului Prima Casa, este aproape de final.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )