Libnet.ro
UNICEF

08:45

TRAGEDIE in muzica populara: Din pacate, e vorba de Maria Carneci! Boala TERIBILA a rapus-o...

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara: Din pacate, e vorba de Maria Carneci! Boala TERIBILA a rapus-o...

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si. continuă pe B1

TRAGEDIE in muzica populara: Din pacate e vorba de indragita interpreta Maria Carneci... Boala TERIBILA a rapus-o...

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta DRAMA loveste in plin muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit recent 70 de ani, dar isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Iar secretul sta in operatiile estetice. Primele interventii estetice si le-a facut in urma cu 20 de ani, in.

DRAMA in muzica populara! Celebra cantareata a fost condamnata la iNCHISOARE! Vestea a cazut ca un TRASNET

Irina Maria Birou, o tanara interpreta de muzica populara din Gorj a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa. Ea a fost implicata, in anul 2016, intr-un accident mortal care s-a.

TRAGEDIE in muzica populara: A MURIT pe scena! Romania, in lacrimi

Moarte socanta pe scena Casei de Cultura din Sebis! O tanara dansatoare de 35 de ani, membra intr-un un ansamblu de jocuri populare a murit la scurt timp dupa ce a lesinat pe scena. Tanara a fost.

Un celebru interpret de muzica populara s-a reprofilat pe opera: Consider ca a venit vremea sa fiu mai matur in voce

Desi e cunoscut datorita carierei sale din muzica populara, un faimos interpret originar din judetul Salaj a urcat anul acesta pe doua mari scene de opera din Romania.

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate din ultima perioada. Fosta Zana a surprizelor a oferit detalii si despre operatia pe care o va suferi, o interventie.

SUFERINTA a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul in LACRIMI: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei:sotul si bunica. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la Bucuresti si s-a convins ca e un om bun. Ea nu.

Da, e ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a fost protagonista unui scandal de proportii dupa ce ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Totul s-a intamplat in timpul unei vacante.

O veste TRISTA pentru romani! E vorba despre FLORIN BUSUIOC! Medicii au facut anuntul! Din pacate...

Starea de sanatate a actorului Florin Busuioc este in continuare grava, dar stabila. Medicii de la Institutul CC Iliescu din Capitala sunt rezervati si au precizat ca refacere va fi una grea si de lunga.

Din pacate e ADEVARAT! Un celebru folkist nu mai poate canta: De ce boala sufera barbatul (FOTO)

Ghita Danciu, un cunoscut folkist din Baia Mare are nevoie de ajutor. Fondatorul grupului Orizont 77, cel care a incantat cu vocea sa si chitara mai multe generatii, risca sa nu mai poata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )