Libnet.ro
UNICEF

07:15

TRAGEDIE in muzica populara: Din pacate e vorba de indragita interpreta Maria Carneci... Boala TERIBILA a rapus-o...

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara: Din pacate e vorba de indragita interpreta Maria Carneci... Boala TERIBILA a rapus-o...

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si. continuă pe B1

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta DRAMA loveste in plin muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit recent 70 de ani, dar isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Iar secretul sta in operatiile estetice. Primele interventii estetice si le-a facut in urma cu 20 de ani, in.

TRAGEDIE in muzica populara: Din pacate, e vorba de Maria Carneci! Boala TERIBILA a rapus-o...

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate din ultima perioada. Fosta Zana a surprizelor a oferit detalii si despre operatia pe care o va suferi, o interventie.

DRAMA in muzica populara! Celebra cantareata a fost condamnata la iNCHISOARE! Vestea a cazut ca un TRASNET

Irina Maria Birou, o tanara interpreta de muzica populara din Gorj a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa. Ea a fost implicata, in anul 2016, intr-un accident mortal care s-a.

DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate,e vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer s-a plans ca a fost dezamagita de mai multe persoane, care au pretins ca-i sunt prietene dar, de fapt, erau doar interesate sa obtina diverse beneficii. Cred ca m-am.

TRAGEDIE in muzica populara: A MURIT pe scena! Romania, in lacrimi

Moarte socanta pe scena Casei de Cultura din Sebis! O tanara dansatoare de 35 de ani, membra intr-un un ansamblu de jocuri populare a murit la scurt timp dupa ce a lesinat pe scena. Tanara a fost.

Un celebru interpret de muzica populara s-a reprofilat pe opera: Consider ca a venit vremea sa fiu mai matur in voce

Desi e cunoscut datorita carierei sale din muzica populara, un faimos interpret originar din judetul Salaj a urcat anul acesta pe doua mari scene de opera din Romania.

SUFERINTA a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul in LACRIMI: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viata ei:sotul si bunica. La inceput nu am recunoscut relatia mea cu Viorel, a venit ea la Bucuresti si s-a convins ca e un om bun. Ea nu.

DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: E vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer s-a plans ca a fost dezamagita de mai multe persoane, care au pretins ca-i sunt prietene dar, de fapt, erau doar interesate sa obtina diverse beneficii. Cred ca m-am.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL! indragita cantareata sufera de o boala CRUNTA. Ce spun specialistii

Indragita cantareata franceza, Mireille Mathieu, in varsta de 72 de ani este bolnava de cancer in faza terminala si a fost internata intr-o clinica din Germania. Vestea ca Mathieu mai are putine.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )