Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce TRAGEDIE! Nimanui nu ii vine sa creada ASA CEVA... Marele ARTIST s-a STINS din viata! (FOTO)

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! Nimanui nu ii vine sa creada ASA CEVA... Marele ARTIST s-a STINS din viata! (FOTO)

Comunitatea iubitorilor de anime este in doliu! Unul dintre cei mai iubiti creatori, Kazuhiko Kato, cunoscut mai ales ub numele Monkey Punch, a murit la varsta de 81 de ani. Acsta este creatorul seriei de. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE! Nimanui nu ii vine sa creada ASA CEVA...Marele ARTIST s-a STINS din viata! (FOTO)

Comunitatea iubitorilor de anime este in doliu! Unul dintre cei mai iubiti creatori, Kazuhiko Kato, cunoscut mai ales ub numele Monkey Punch, a murit la varsta de 81 de ani. Acsta este creatorul seriei de.

Meseria de calau in Evul Mediu: cine ajungea sa faca asa ceva?

Anumite ocupatii sunt privite cu un ochi foarte critic, iar cea de calau se numara printre ele. in filme, calaii sunt portretizati adesea nerealist asadar, cum erau ei in realitate, in Evul Mediu? Se pare ca multi dintre calaii din Evul Mediu erau fosti criminali. Aceasta sarcina era atat de nedorita incat singura cale [] .

VIDEO Corina Cretu: Cine a vorbit in ultimii ani despre spitale sau scoli? Numai despre justitie si procesul lui Dragnea. Nu se poate asa ceva!

Comisarul european Corina Cretu se declara oripilata de campania antieuropeana dusa de PSD, care risca sa ne intoarca cu 30 ani inapoi si sa impuna Cortina de Fier. Ea a avut un mesaj pentru fostii sai colegi din PSD - sa fie constienti ca sunt instrumente in numele asa-zisei loialitati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )