Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit intr-un incendiu provocat chiar de el

Antena3 Antena3,
Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit intr-un incendiu provocat chiar de el

Tragedie in aceasta dimineata intr-un sat din judetul Iasi. Un copil de trei ani si-a pierdut viata intr-un indendiu. Din primele informatii, copilul lasat nesupravegheat, s-a jucat cu. continuă pe Antena3

Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit in chinuri groaznice intr-un incendiu provocat chiar de el

Tragedie in aceasta dimineata intr-un sat din judetul Iasi. Un copil de trei ani si-a pierdut viata intr-un indendiu. Din primele informatii, copilul lasat nesupravegheat, s-a jucat cu.

Tragedie in Iasi: Un copil de trei ani a murit in urma unui incendiu

Un copil a murit in urma unui incendiu care a cuprins, marti dimineata, o casa din localitatea Pausesti, din judetul Iasi, informeaza Agerpres. Echipajele de salvare sosite la fata locului nu.

Un copil de 3 ani a murit ars de viu dupa ce a fost lasat de parinti intr-o casa care a luat foc

Autoritatile din Iasi au intervenit in dimineata zilei de marti, 9 aprilie, la un incendiu ce a avut loc in localitatea Pausesti, comuna Dumesti.

Acuzatii de malpraxis, dupa moartea unui copil de trei ani

O familie din municipiul Reghin acuza 15 medici si asistenti medicali de malpraxis dupa ce fiica lor in varsta de 3 ani a murit de meningita acuta TBC, fiind vazuta de medici din cinci unitati sanitare din.

Te tratam cum putem, tu mori unde poti. Batrana din Iasi, externata si lasata sa mearga pe jos acasa 30 de km

O femeie in varsta de 78 de ani a fost gasita moarta pe un deal, la iesirea din Iasi. Femeia nu mai fusese vazuta din ziua externarii, cand doctorii au lasat-o sa mearga acasa pe jos, anunta Stirile Pro Tv. Pe trupul neinsufletit se puteau vedea muscaturi caini. inca nu se stie care a fost [] .

O britanica risca inchisoare in Dubai, dupa ce acum trei ani si-a insultat pe Facebook fostul sot si pe noua lui sotie

O femeie din Marea Britanie a fost arestata pe aeroportul din Dubai si risca doi ani de inchisoare pentru ca acum trei ani a pus pe Facebook un comentariu in care isi insulta fostul sot si mai ales pe noua lui sotie. Laleh Shahravesh, cetatean britanic, a trait 18 ani cu fostul sot. Arestarea a survenit exact cand Laleh a venit in Dubai pentru a asista la inmormantarea fostului sot, scrie BBC.

VIDEO WTA Monterrey: Victoria Azarenka, la prima finala dupa mai mult de trei ani (6-4, 4-6, 6-1 vs Kerber) / Confruntare cu Garbine Muguruza in ultimul act

Victoria Azarenka 67 WTA) va juca prima sa finala de simplu dupa mai bine de trei ani, dupa ce a trecut de Angelique Kerber, principala favorita a turneului de la Monterrey, scor 6-4, 4-6, 6-1. in ultimul act, fostul lider mondial o va intalni pe Garbine Muguruza 6-2, 6-3 vs Magdalena Rybarikova).

Scrisoarea-pamflet a unui profesor din Iasi catre Ministrul Justitiei: Sa8209;ti fie rusine, Tudorele!

Un profesor al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Eugen Munteanu, isi exprima nemultumirea si revolta fata de activitatea lui Tudorel Toader in calitatea sa de ministru al Justitiei intr-un text publicat in Ziarul de Iasi si pe care autorul il catalogheaza drept pamflet. Acesta scrie ca lui Tudorel Toader ar trebui sa ii fie rusine ca s-a angajat, ca ministru al Justitiei, intr8209;o tenace operatiune politica nelegitima si imorala de modificare a legilor, codului penal si a structurilor administrative ale justitiei, in scopul de a spala dosarele penale ale mai8209;marilor zilei. Totodata, Munteanu, care este, de asemenea, profesor invitat al Universitatilor din Jena si Viena, acuza ca rectorul autosuspendat Toader afecteaza grav, prin asociere, imaginea Universitatii din Iasi.

FedCup: Echipa Frantei pentru duelul din semifinale cu Romania - Garcia, Mladenovic, Cornet si Parmentier, convocate

Caroline Garcia 21 WTA la simplu), Kristina Mladenovic 63 WTA), Alize Cornet 54 WTA) si Pauline Parmentier 53 WTA) au fost convocate la echipa Frantei de capitanul nejucator Julien Benneteau, pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Romania. Confruntarea va avea loc in perioada 20-21 aprilie 2019.

Plagiat intr-un raport transmis Guvernului de Comisia de Prognoza. Responsabil pentru dezastrul din constructii: Consiliul de Programare Economica

Pe ordinea de zi a Guvernului de miercuri se afla un Memorandum. De fapt, e un raport privind activitatea Consiliului de Programare Economica in semestrul II al anului 2018. Cu aceasta ocazie am aflat si cine este responsabil de marele dezastru de pe piata constructiilor care a aparut odata cu OUG 114. Neoficial, urmeaza a se face modificari noi care sa indrepte o parte din problemele aparute pe piata constructiilor din cauza prevederilor scrise prost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )