Libnet.ro
UNICEF

16:30

TRAGEDIE in Romania! Au gasit-o moarta in baie! Toata tara e iN STARE DE SOC

B1 B1,
 TRAGEDIE in Romania! Au gasit-o moarta in baie! Toata tara e iN STARE DE SOC

O tragedie cumplita a avut loc in Constanta. O tanara in varsta de numai 19 ani, mamica a unei fetite de cinci luni, a fost gasita moarta in baie. continuă pe B1

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

Romania va fi lovita de furtuna Sabine. ANM: Vant puternic in toata tara!

Furtuna Sabine vine si in Romania.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol.

MINISTERUL EDUCATIEI: Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca Romania va deveni, oficial, prima tara din lume care implementeaza Alfabetul Scripor, destinat persoanelor nevazatoare sau cu alte dizabilitati. Tudor Paul Scripor a gasit solutia reprezentarii tactilo-grafice a culorii si a nuantei, printr-un simbol. Alfabetul Scripor este un limbaj universal, iar simbolurile culorilor pot fi usor recunoscute in orice pozitie. Acest alfabet inovator este compus din doar 10 elemente tactilo-grafice si poate fi invatat de oricine, fiind util in special persoanelor cu dizabilitati vizuale si intelectuale, arata MEC.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )