Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tragedie pe sosea: Soti din Braila, morti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autocar

Antena3 Antena3,
Tragedie pe sosea: Soti din Braila, morti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autocar

Doi soti din Braila au murit, vineri, dupa ce masina in care erau a fost lovita de un autocar in Buzau. continuă pe Antena3

Buzau: Doi soti din Braila au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autocar

Doi braileni, sot si sotie, au murit vineri dimineata dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un autocar. Traficul a fost blocat aproape doua ore in urma evenimentului rutier. Din autocarul in care se aflau opt pasageri nu a fost nimeni ranit.

Ce au facut doi tineri din Braila, in timpul cutremurului de azi noapte. Gestul lor i-a socat pe multi

Specialistii o numesc frica irationala, altii ar putea-o numi atitudine de cabotin. Oricum ar fi, gestul facut de doi tineri din Braila in timpul cutremurului de azi noapte i-a socat pe multi. Important este ca a stors si cateva zambete. Ce au facut doi tineri din Braila, in timpul cutremurului de azi noapte? Un seism .

Un tanar din Braila a transmis live pe Facebook cum si-a incendiat masina

Un tanar in varsta de 24 de ani si-a incendiat masina pe o strada din orasul Braila si a transmis live pe Facebook intreaga scena, motivand ca s-a plictisit de autoturismul vechi, scrie Mediafax.

Tineri acuzati ca au violat o fata de 10 ani din Braila, pusi in libertate Barbatii ar fi recunoscut violul la presiunea politistilor

Doi tineri de 20 si 30 de ani retinuti pentru ca ar fi violat acum doua luni, in cartierul brailean Vidin, o fata de 10 ani au fost eliberati de Judecatoria Braila, dupa ce, potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA. ro, se pare ca probele ADN arata ca nu ei ar fi vinovati. Acestia ar fi recunoscut violul, dupa ce ar fi fost batuti de oamenii legii.

Decizia judecatorilor! Tineri acuzati ca au VIOLAT o fata de 10 ani din Braila, PUSI iN LIBERTATE

Cei doi tineri retinuti in urma cu doua luni sub suspiciunea ca ar fi violat o minora de 10 ani au fost pusi in libertate. Potrivit unor informatii obtinute de debraila. ro, Judecatoria Braila ar fi spus.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )