Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tragedie in SUA! Una dintre victimele atacului armat din Los Angeles a decedat

România Liberă România Liberă,
Tragedie in SUA! Una dintre victimele atacului armat din Los Angeles a decedat

Una dintre victime, care a fost atinsa dupa ce un barbat a deschis focul joi dimineata intr-un liceu. continuă pe România Liberă

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i.

65 de donatori de organe in moarte cerebrala anul acesta, in Romania. Ministrul Sanatatii: Revigorarea activitatii de transplant, una dintre prioritatile mele

Revigorarea si dezvoltarea activitatii de transplant reprezinta una dintre prioritatile mandatului noului ministru al Sanatatii, a declarat, marti, Victor Costache, la o conferinta organizata de Agentia Nationala de Transplant. Potrivit datelor prezentate astazi de ANT, 210 pacienti romani in moarte cerebrala au fost identificati anul acesta ca posibili donatori de organe, iar dintre acestia, familiile a 65 si-au dat acordul si au devenit donatori.

Ministrul Sanatatii anunta PRIORITATILE din mandatul sau: Trebuie sa aducem activitatea la un nivel european

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, ca una dintre prioritatile sale va fi dezvoltarea activitatii de transplant. Una din prioritatile acestui mandat in Ministerul Sanatatii.

Vantul a batut cu aproape 180 kmh la varful Omu, una dintre cele mai mari valori inregistrate vreodata acolo

La varful Omu rafalele de vant au atins aproape 180 kmh miercuri seara, fiind printre cele mai mari viteze inregistrate de cand se fac masuratori. Nu exista an in care viteza maxima a vantului sa nu atinga cel putin 120 kmh la cea mai inalta statie meteo din tara, insa 178,2 kmh reprezinta o exceptie. Miercuri a fost o zi speciala si la temperaturi, fiindca cel mai cald a fost la Fagaras, un loc care foarte rar are ocazia sa gazduiasca cea mai ridicata temperatura a zilei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )