Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie TERIBILA, fanii sunt in stare de SOC: Din pacate este vorba de indragitul Smiley... (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie TERIBILA, fanii sunt in stare de SOC: Din pacate este vorba de indragitul Smiley... (VIDEO)

Smiley a surprins, recent, un urs care era in cautarea hranei, artistul filmand momentul si distribuind videoclipul pe retelele de socializare. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a. continuă pe B1

Vestea trista a zilei! IONUT DOLANESCU, anunt URGENT despre MARIA CIOBANU! Fanii sunt iN LACRIMI! Din pacate...(FOTO)

Fanii Mariei Ciobanu 80 de ani) au primit o veste teribila acum o luna! indragita artista si-a anulat toate concertele din Romania si a ramas in S. A pentru a avea grija de sotul ei care este grav bolnav.

DRAMA totala in muzica: Fuego este in stare de SOC! Din pacate vestile SUMBRE s-au confirmat! Fanii si-au facut CRUCE

Cunoscutul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de Fuego a vorbit despre dezamagirile pe care artistul le-a infruntat de-a lungul timpului si despre greselile care l-au ajutat sa fie un om.

SCANDAL monstru in televiziune: Vedeta de la BRAVO, ai stil a fost BATUTA crunt: E de nerecunoscut! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Creatorul Razvan Ciobanu, fost membru al juriului Bravo! Ai stil, si-a socat fanii dupa ce a publicat imagini in care apare cu ochiul drept vanat. in mesajul distribuit pe retelele de socializare, vedeta nu.

Bomaba anului! FUEGO a parasit Romania: Abia acum s-a aflat! Fanii sunt in stare de SOC! Mesajul CUTREMURATOR al vedetei (FOTO)

Indragitul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de Fuego a postat miercuri un mesaj special cu ocazia Zilei SUA. Totodata, artistul a pus la dispozitia fanilor mai multe fotografii din.

Bomba anului! FUEGO a parasit Romania: Abia acum s-a aflat! Fanii sunt in stare de SOC! Mesajul CUTREMURATOR al vedetei (FOTO)

Indragitul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de Fuego a postat miercuri un mesaj special cu ocazia Zilei SUA. Totodata, artistul a pus la dispozitia fanilor mai multe fotografii din.

CUTREMUR in lumea mondena! CABRAL, anunt disperat dupa accident: M-a ucis...! Fanii sunt in stare de SOC (FOTO)

Celebrul prezentator de la PRO TV Cabral Ibaka a scris primul mesaj pe retelele de socializare, dupa accidentul de circulatie in care a fost implicat. Din fericire vedeta a trecut cu bine peste socul cauzat de.

CUTREMUR la PRO TV! Cea mai cunoscuta prezentatoare de STIRI a anuntat DEMISIA! Fanii sunt in STARE DE SOC (FOTO)

Raluca Arvat a vorbit in premiera despre motivele care au stat in spatele plecarii sale de la PRO TV. Vedeta a explicat, intr-un interviu, cum a fost plecarea sa de la Pro TV si mutarea la Televiziunea.

DEZNADEJDE? Anunt soc facut de GABRIELA CRISTEA: Din pacate am decis sa-i pun capat...

Gabriela Cristea a facut marturisiri soc despre dieta stricta pe care o urmeaza, intr-o emisiuni in care a fost invitata, impreuna cu sotul ei, si cu micuta lor.

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate este vorba despre CORNELIA CATANGA! Medicii au facut anuntul TRAGIC

Vesti dureroase pentru fanii Corneliei Catanga! Artista trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate care s-au acumulat in ultima vreme. Aurel Padureanu a declarat la un post de televiziune ca.

O noua DRAMA in televiziune! Vedeta trece prin CLIPE GRELE! Fanii sunt DEVASTATI! Abia, acum s-a aflat ADEVARUL...

In urma cu cateva saptamani un zvon cutremurator a socat telespectatorii din lumea intreaga! Stirea ca celebra actrita Adela Norriega sufera de cancer a facut inconjurul lumii. Panica a fost alimentat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )