Libnet.ro
UNICEF

18:30

TRAGEDIE pe doua roti: Un motociclist a murit dupa ce a lovit un parapet

B1 B1,
TRAGEDIE pe doua roti: Un motociclist a murit dupa ce a lovit un parapet

Un motociclist in varsta de 42 de ani a murit in urma unui accident rutier pe soseaua Deva Brad, in zona localitatii Valisoara, DN76. Potrivit primelor informatii, barbatul a pierdut controlul. continuă pe B1

TRAGEDIE in Timis: A MURIT dupa ce masina in care se afla a fost LOVITA in plin de un TREN! Avea doar 25 de ani... (FOTO)

Tragedie in judetul Timis. Un barbat a murit, duminica, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de trenul InterRegio Resita-Timisoara, in dreptul orasului Gataia, anunta news. ro. Potrivit.

TRAGEDIE in Alba: Un barbat a MURIT dupa ce un palet cu sute de litri de apa a cazut peste el

Un angajat din Sebes al societatii Albacher, in varsta de 57 de ani, a decedat dupa ce un palet incarcat cu sute de litri de apa a cazut peste el. Potrivit primelor informatii, barbatul se afla in.

Incident tragic in Calarasi. Trei barbati au murit dupa ce au intrat intr-o fantana

Tragedie intr-o localitate din Calarasi. Trei barbati si-au pierdut viata dupa ce au intrat intr-o fantana dezafectata, adanca de 8 metri, in comuna Cuza Voda pentru a scoate un ciocan. Cei trei au l.

Doi barbati din Arges au murit dupa ce s-au intoxicat intr-un butoi cu borhot

Doi barbati din judetul Arges au murit, duminica seara, dupa ce s-au intoxicat intr-un butoi cu borhot, care se afla in gospodaria unuia dintre ei. Unul dintre ei a cazut in butoiul cu borhot, iar un vecin .

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )