Libnet.ro
UNICEF

05:15

Traian Basescu accede in Parlamentul European. Cate voturi i-au acordat romanii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu accede in Parlamentul European. Cate voturi i-au acordat romanii din Republica Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, ex-presedintele roman Traian Basescu, s-a ales cu functia de eurodeputat. Potrivit rezultatelor provizorii, Traian Basescu va ajunge in Parlamentul European alaturi de colegul sau de partid Eugen Tomac. continuă pe Adevărul

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

Alegeri europarlamentare 2019. Lista CANDIDATILOR de la fiecare PARTID care prind un loc in Parlamentul European

Dupa numararea a 97% din voturi, PNL ar urma sa trimita in Parlamentul European 10 membri, iar PSD si USR-PLUS cate 8. Urmatoarele clasate, PRO, PMP si UDMR au cate 2, potrivit Centrului pentru Inovare.

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila: Stiu ca are bun simt!

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Fostul presedinte al Romaniei, al carui partid a obtinut 5,55% din voturi, sustine ca situatia actuala o obliga pe Viorica Dancila sa plece din fruntea Guvernului. PSD a iesit pe locul 2 la alegeri, cu 23,68% din voturi. Traian Basescu, despre Viorica [] .

Kelemen Hunor: in urmatorii cinci ani, comunitatea maghiara din Romania va avea o voce puternica in Parlamentul European

Liderul Kelemen Hunor a declarat, duminica seara, ca, daca rezultatele exit poll-ului vor fi confirmate de rezultatele oficiale, comunitatea maghiara din Romania va avea o voce puternica in Parlamentul European in urmatorii cinci ani. Acesta a spus ca niciodata UDMR nu a avut atatea voturi la alegerile europarlamentare.

Primele concluzii: echilibrul istoric din Parlamentul European, dat peste cap in urma alegerilor de duminica

Fortele pro-UE si-au pastrat o majoritate clara in Parlamentul European PE), insa adunarea va trebui sa dea pagina bipartidismului sau istoric, in urma unui scrutin din care iese mai fragmentat ca niciodata, relateaza AFP.

Cine are mandate sigure in Parlamentul European

in urma rezultatelor de la alegerile europarlamentaredin 26 mai, 32 de europarlamentari vor reprezenta tara in Parlamentul European. Datele se pot schimba imediat ce.

Kelemen Hunor: Avem nevoie de o reprezentare puternica. Am votat pentru o prezenta solida in Parlamentul European

Comunitatea maghiara are nevoie de o reprezentare puternica si o prezenta solida in Parlamentul European, a declarat Kelemen Hunor, presedintele UDMR, duminica, citat de G4media, la scurt timp de la anuntarea.

Kelemen Hunor: 5,4% inseamna ca vom avea in urmatorii 5 ani o voce puternica in Parlamentul European

Procentajul de 5,4% asigura faptul ca comunitatea maghiara va avea in urmatorii 5 ani o voce puternica in Parlamentul European, a declarat Kelemen Hunor, presedintele UDMR, duminica, citat de Stiripesurse. ro,nbsp.

Europarlamentare 2019. Lia Olguta Vasilescu : Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Europarlamentare 2019. Olguta Vasilescu a refuzat sa voteze la Referendum: am votat pentru patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )