Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila: Stiu ca are bun simt!

Playtech Playtech,
Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila: Stiu ca are bun simt!

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Fostul presedinte al Romaniei, al carui partid a obtinut 5,55% din voturi, sustine ca situatia actuala o obliga pe Viorica Dancila sa plece din fruntea Guvernului. PSD a iesit pe locul 2 la alegeri, cu 23,68% din voturi. Traian Basescu, despre Viorica [] . continuă pe Playtech

Traian Basescu cere demisia ministrului de Externe: Melescanu nu este nimic altceva decat un birocrat TICALOS care batjocoreste cu buna stiinta romanii din diaspora

Fostul presedinte Traian Basescu solicita demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, ca urmare a problemelor majore de la votul din diaspora unde romanii au fost nevoiti sa astepte cu orele pentru a putea.

Dacian Ciolos: Votul de azi arata ca Romania renaste. Barna: Cerem demisia Vioricai Dancila VIDEO

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, le-a cerut membrilor USR sa ramana vigilenti pana la terminara numararii voturilor. De asemenea, Dan Barna a cerut demisia Vioricai Dancila.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dancila. Dreptul universal la vot nu este respectat

Protestatarii sustin ca dreptul la vot nu este respectat si ca foarte multi oameni nu reusesc sa voteze, in special in diaspora, din cauza ca autoritatile nu au dorit sa prelungeasca votul.

VIDEO Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dancila. Dreptul universal la vot nu este respectat

Protestatarii sustin ca dreptul la vot nu este respectat si ca foarte multi oameni nu reusesc sa voteze, in special in diaspora, din cauza ca autoritatile nu au dorit sa prelungeasca votul.

Rares Bogdan: Vom cere demisia Guvernului si alegeri anticipate de urgenta

Rares Bogan,candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a spus ca vor cere demisia Guvernului Dancila si vor cere alegeri anticipate de urgenta. Noi vom initia motiune de.

Traian Basescu: Dancila trebuie sa demisioneze! Furia populatiei va creste impotriva lor. Nu cumva sa ajunga la 10%

Traian Basescu, viitorul europarlamentar din partea PMP, ii sugereaza premierului Viorica Dancila sa demisioneze, dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile de duminica. Fostul presedinte ii sugereaza.

TUPEU de BARON! Marian Oprisan ii cere DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a obtinut doar 30,43% in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile.

Petitie prin care se cere demisia lui Melescanu pentru sabotarea romanilor din strainatate si a drepului lor de a vota, semnata de peste 6.100 de persoane

O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota, a fost semnata de peste 6. 100 de persoane.

Traian Basescu accede in Parlamentul European. Cate voturi i-au acordat romanii din Republica Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, ex-presedintele roman Traian Basescu, s-a ales cu functia de eurodeputat. Potrivit rezultatelor provizorii, Traian Basescu va ajunge in Parlamentul European alaturi de colegul sau de partid Eugen Tomac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )