Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu are o sosie in Ardeal. Ce ar face clujeanul daca ar fi presedintele tarii pentru o zi: As confisca toate averile ilicite!

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu are o sosie in Ardeal. Ce ar face clujeanul daca ar fi presedintele tarii pentru o zi: As confisca toate averile ilicite!

Presedintele statului, Traian Basescu, are la Cluj-Napoca o sosie. Este maistru la o scoala pentru elevi cu deficiente si seamana foarte bine cu presedintele la chip. Pana de ceva vreme avea si o suvita asemeni lui Basescu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Imi asum eroarea de a nu fi inteles art. 140 din Codul de procedura penala. Daca premierul nu il corecteaza, devine emblema coruptiei

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca isi asuma eroarea de a nu fi inteles, atunci cand a promulgat Codul de procedura penala, ca articolul 140 permite folosirea tehnicilor de interceptare a potentialilor infractori doar dupa ce astia sunt anuntati, dar ii cere premierului Victor Ponta sa corecteze aceasta eroare. In caz contrar, a acuzat seful statului, Victor Ponta devine emblema coruptiei in Romania.

UPDATE Traian Basescu: Predoiu a negociat cu toata lumea in Parlament cum sa arate Codul de procedura penala. Nu a fost un ministru al Justitiei corect, de aceea nu-l sustin/ Predoiu: Eu imi asum intreg codul. Fara negociere, legile nu trec

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat joi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ca a negociat cu toata lumea in Parlament cum sa arate Codul de Procedura Penala si ca de aceea nu-l sustine. ) cand am inteles acest lucru, mi-am dat seama ca nu a fost un ministru al Justitiei corect, a declarat Basescu. UPDATE 2 Catalin Predoiu pe Facebook: Codurile sunt bune pentru Romania. Au fost elaborate de catre procurori si judecatori. Ele trebuie amanate pentru ca Ponta a pierdut doi ani si n-a pregatit sistemul. Eu imi asum intreg codul. Fara negociere, legile nu trec, dar art. 140 nu a fost negociat.

Care este legatura dintre Gruia Stoica si presedintele Traian Basescu

Doua firme patronate de Gruia Stoica apar pe lista companiilor care au sponsorizat campania prezidentiala a lui Traian Basescu din 2009. Potrivit unor informatii din Monitorul Oficial, este vorba despre.

UPDATE. Udrea, dupa demisia din PDL: Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Basescu. ...

UPDATE: Elena Udrea a declarat, joi, ca este de parere ca Partidul Miscarea Populara este un proiect politic de succes si ca in PDL exista un curent care s-a dezis, in ultimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au facut in guvernarea Boc si s-a dezis de Traian Basescu. Elena Udrea a demisionat din PDL si s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Cititi declaratiile Elenei Udrea si ale lui Eugen Tomac, presedintele PMP, in format LIVE TEXT: Eugen Tomac- Fortele .

Satenii din Horea care au gasit avionul prabusit in Apuseni si i-au ajutat pe supravietuitori, decorati de presedintele Traian Basescu

Un numar de aproximativ 20 de localnici din comuna Horea, care au fost implicati in activitatile de cautare a avionului prabutit in Apuseni, vor fi decorati de presedintele Traian Basescu. Primaria Horea a primit o adresa de la Administratia Prezidentiala prin care se solicita nominalizarea persoanelor care au gasit avionul si i-au salvat pe supravietuitori.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la finalul intrevederii cu Comandantul fortelor NATO in Europa

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 14. 30, la finalul intrevederii cu Comandantul fortelor NATO in Europa, gen. Philip M. Breedlove. in urma cu putin timp, la Palatul Cotroceni.

Schimb de scrisori intre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema noului Cod Penal: Premierul spune ca ministrul Justitiei va prezenta Guvernului propuneri de modificare a noului Cod Penal

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea noului Cod Penal. Aceasta in conditiile in care noul Cod ar urma sa intre in vigoare de la 1 februarie 2014 putand crea o serie de disfunctionaliati in sistemul judiciar. Premierul i-a raspuns printr-o alta scrisoare aratand ca atat Codul Penal, cat si cel de Procedura Penala, au fost promulgate de presedinte. Pe de alta parte, premierul a precizat ca urmeaza ca dupa dezbaterea care a avut loc astazi, 30 ianuarie 2014, in cadrul CSM, ministrul Justitiei sa prezinte Guvernului propunerile de modificare. Scrisorile au fost facute publice de catre Guvern.

Traian Basescu, catre Comandantul fortelor NATO in Europa: Armata Romana este implicata in a substitui lipsa de capacitate a administratiei

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul primirii Comandantului fortelor NATO in Europa, gen. Philip M. Breedlove, ca Armata Romana este implicata in a substitui lipsa de capacitate a .

Traian Basescu se intalneste joi cu seful MI6

Presedintele Traian Basescu se intalneste joi cu John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Marii Britanii MI6) si cu generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR), informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu, in stenogramele rusilor de la ALRO

Presedintele Traian Basescu apare in stenogramele rusilor de la ALRO Slatina, alaturi de Stolojan, Dorin Cocos si Elena Udrea. Informatiile au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )