Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Playtech Playtech,
Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Traian Basescu este de parere ca Alexandru Cumpanasu nu are sanse sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale, intrucat multe persoane cred ca acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de sustinere la candidatura. Fostul presedinte al Romaniei precizeaza ca unchiul Alexandrei Macesanu ar putea primi totusi voturi din partea . continuă pe Playtech

Traian Basescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpanasu: Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede ca Alexandru Cumpanasu are sanse foarte mari in alegerile prezidentiale. Asta pentru ca, este de parere europarlamentarul PMP, toate actiunile lui legate de cazul.

Raluca Pruna, catre Alexandru Cumpanasu: Te-ai catarat in mod indecent pe tragedia unei familii Ai aparut de nicaieri cu un ONG caruia Ministerul de Interne ii oferea spatiu gratis

Fostul ministru al justitiei Raluca Pruna il critica foarte dur pe Alexandru Cumpanasu, care aseara si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Raluca Pruna scrie pe Facebook ca il cunoaste pe Cumpanasu inca din 2004, cand a aparut de nicaieri, primind spatiu gratuit pentru ONG-ul sau chiar in sediul Ministerul de Interne. Ulterior, ar fi beneficiat si de masina si consumabile de la Ministerul de Interne.

Alexandru Cumpanasu candideaza la alegerile prezidentiale. Acum nici o luna, anunta ca nu va candida

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, candideaza la alegerile prezidentiale. Nu voi putea intra in lupta fara semnaturi. Nu cred ca in 24 de ore ati vazut vreodata un om mai atacat.

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

Adrian Ursu, despre posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la presedintie: Este dezgustator!

Adrian Ursu a reactionat categoiric la posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale din toamna. Directorul editorial al Antena 3a precizat cadaca Alexandru Cumpanasu.

Alexandru Cumpanasu, raspuns-soc! Cand a vorbit ultima oara cu Alexandra Macesanu!

Alexandru Cumpanasu a fost intrebat vineri, la Subiectiv fata in fata, de unul dintre cei aflati in publicul emisiunii, cand a vorbit ultima oara cu nepoata sa, Alexandra Macesanu. Cumpanasu a.

SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Dupa ce la inceputul lunii, Alexandru Cumpanasu anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale, acesta pare sa se fi razgandit. in ultimele ore, Cumpanasu a cochetat cu ideea de a candida, dupa care.

Mircea Badea, reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a vorbit despre o eventuala candidatura la prezidentiale

Mircea Badea a reactionat dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a manifestat intentia de a candida la alegerile prezidentiale 2019. Cumpanasu are un ONG. La un moment dat, a luat niste fonduri europene, de.

Alexandru Cumpanasu, dupa ce ADN-ul Alexandrei a fost descoperit in oasele din butoi: Este aberant daca se insista pe omor. Sper sa se constate ca DIICOT are si piste de trafic de persoane (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, al carei ADN a fost declarat luni ca fiind identic cu cel descoperit in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca, spera ca DIICOT sa aiba si piste de trafic de.

EXCLUSIV ONLINE De ce l-a reclamat pe Alexandru Cumpanasu la Politie bona filipineza. O intamplare povestita pentru B1.RO de jurnalistul Cristian Sabbagh

EXCLUSIV ONLINE Dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a anuntat intentia de a candida la presedintia Romaniei, incep sa apara o serie de informatii mai putin cunoscute din trecutul acestuia. Una dintre acestea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )