Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu, atac dur la Comisia Europeana: Bate campii!

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac dur la Comisia Europeana: Bate campii!

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat miercuri, intr-o interventie la televiziune de stiri, ca in acest moment Comisia Europeana bate campii, referitor la scrisoarea. continuă pe Antena3

Basescu: Comisia Europeana bate campii. Care este articolul care duce inapoi justitia din Romania?

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat miercuri, intr-o interventie la B1 TV, ca CE bate.

Traian Basescu, atac dur la Catalin Radulescu: Deputatul mitraliera e un dobitoc (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat vehement modificarile facute la conflictul de interese prin legea ANI, dar si anumite prevederi ce vor sa fie introduse in codurile penale prin diverse amendamente.

Traian Basescu despre mesajul Comisiei Europene: Comisia bate campii; Vreau articolul care impiedica exercitarea justitiei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat miercuri seara scrisoarea lui Juncker si Timmermans privindpericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale. Potrivit lui Basescu, Comisiea Europeana bate campii.

Traian Basescu, despre mesajul Comisiei Europene: Comisia bate campii. Vreau articolul care impiedica exercitarea justitiei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat miercuri seara scrisoarea lui Juncker si Timmermans privindpericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale. Potrivit lui Basescu, Comisiea Europeana bate campii.

Traian Basescu, dezlantuit privind avertismentele Comisiei Europene pe justitie: Bate campii! Care articol e nedemocratic? (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat intr-o interventie pentru B1TV scrisoare semnata presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si de prim-vicepresedinte Frans.

Comisia Europeana avertizeaza Bucurestiul in privinta pericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale

Comisia Europeana a lansat, ieri, un nou apel dur la adresa Parlamentului Romaniei in legatura cu modificarea Legilor justitiei si a Codurilor penale. Presedintele si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans, au facut publica o declaratie comuna in care avertizeaza Bucurestiul in privinta pericolului modificarilor aduse legii justitiei si codurilor penale.

Tariceanu, atac dur la Tudose- SRI: Academia Securitatii... multi sunt prinsi acolo

Calin Popescu Tariceanu nu renunta la pasiunea sa de a lansa acuzatii la adresa statului paralel si lanseaza un atac dur la adresa premierului Mihai Tudose afirmand ca datorita legaturilor.

Scrisoarea lui Neagu Djuvara catre Traian Basescu

Scrisoare deschisa catre Traian Basescu in cursul campaniei alegerilor prezidentiale din noiembrie .

Sergiu Mocanu, catre Traian Basescu: Asta pe care l-ati felicitat ca a castigat Presedintia a recunoscut Crimeea ca teritoriu rusesc

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, l-a criticat pe ex-presedintele Romaniei Traian Basescu pentru ca l-a felicitat pe Igor Dodon cu victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova.

Traian Basescu: Nu poti face referendum pe legile justitiei sau pe codurile penale (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Dosar de Politician si a comentat subiectul emisiunii, aratand faptul ca Iohannis nici daca ar vrea nu ar putea su.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )