Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu, dezlantuit privind avertismentele Comisiei Europene pe justitie: Bate campii! Care articol e nedemocratic? (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dezlantuit privind avertismentele Comisiei Europene pe justitie: Bate campii! Care articol e nedemocratic? (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat intr-o interventie pentru B1TV scrisoare semnata presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si de prim-vicepresedinte Frans. continuă pe B1

Avertisment dur din partea Comisiei Europene in legatura cu legile justitiei: Apel la Parlamentul Romaniei sa regandeasca actiunile propuse, sa lanseze dezbaterea conform recomandarilor CE si sa construiasca un consens privind calea de urmat

Comisia Europeana lanseaza, miercuri, un apel dur la adresa Parlamentului Romaniei, printr-o declaratie comuna semnata de presedintele CE, Jean Claude Juncker si de vicepresedintele Comisiei, Frans Timmermans. Urmarim cu ingrijorare evolutiile recente din Romania. ) Comisia face apel la Parlamentul Romaniei sa regandeasca actiunile propuse, sa lanseze dezbaterea conform recomandarilor Comisiei si sa construiasca un consens la scara larga cu privire la calea de urmat. Comisia isi reafirma disponibilitatea de a coopera si de a sprijini autoritatile romane in acest proces, se arata in declaratia comuna a celor doi reprezentanti ai Comisiei Europene. Comisia avertizeaza din nou cu privire la pericolul regresarii si va analiza in detaliu modificarile finale aduse legii justitiei, codurilor penale si legilor privind conflictul de interese si coruptia pentru a stabili impactul acestora asupra eforturilor de garantare a independentei sistemului judiciar si de combatere a coruptiei - declaratie comuna Jean Claude Juncker si Frans Timmermans.

Judecatoria din Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti

Judecatoria Chisinau a respins, luni, cererea fostului presedinte Traian Basescu privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 30 de zile, scrie Unimedia. Fostul presedinte al Romaniei nu a vrut sa comenteze decizia magistratilor, afirmand ca urmeaza sa se consulte cu avocatul daca va ataca decizia Judecatoriei la Curtea de Apel.

Traian Basescu: Am dat cetatenie romana pentru 700 de mii de moldoveni, iar mie mi se refuza cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu afirma ca a atacat deja la Curtea de Apel decizia instantei de a respinge ca fiind nefondata cererea privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti. Fostul presedinte al Romaniei a dat de inteles ca situatia pare paradoxala, din moment ce datorita lui sute de mii de moldoveni au obtinut cetatenia romana, iar lui ii este retrasa cea moldoveneasca.

Traian Basescu: Am dat cetatenie romana la 700.000 de moldoveni, iar mie mi se refuza cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu afirma ca a atacat deja la Curtea de Apel decizia instantei de a respinge ca fiind nefondata cererea privind anularea decretului de retragere a cetateniei moldovenesti.

Traian Basescu, atac dur la Catalin Radulescu: Deputatul mitraliera e un dobitoc (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat vehement modificarile facute la conflictul de interese prin legea ANI, dar si anumite prevederi ce vor sa fie introduse in codurile penale prin diverse amendamente.

Traian Basescu: Nu poti face referendum pe legile justitiei sau pe codurile penale (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Dosar de Politician si a comentat subiectul emisiunii, aratand faptul ca Iohannis nici daca ar vrea nu ar putea su.

Ce conditii pune Traian Basescu pentru o coalitie cu PNL

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a afirmat ca isi doreste coalitie, insa a pus la indoiala onestitatea PNL-ului. Daca se reuseste o coalitie, foarte bine.

Traian Basescu, mesaj categoric pentru PNL

Senatorul Traian Basescu a declarat, marti, ca este in favoarea unei coalitii de dreapta care sa sustina la urmatoarele alegeri prezidentiale un candidat unic, dar a adaugat ca problema este.

Traian Basescu, noi informatii despre trecutul lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in rezerva cat a fost premier

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

Traian Basescu, noi INFORMATII DESPRE TRECUTUL lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in ....

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )