Libnet.ro
UNICEF

14:15

TRAIAN BASESCU: PSD - menajerie populata de porci si hipopotami. Dresor: Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: PSD - menajerie populata de porci si hipopotami. Dresor: Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu afirma intr-o postare pe Facebook intitulata Turma fara vlaga, ca PSD e ca o menajerie populata doar cu porci si cu hipopotami si cu un singur dresor, Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: PSD-ul arata ca o menajerie de animalute ale unui circ, menajerie populata numai cu porci si hipopotami, si care are un singur dresor, pe Dragnea

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National in care ar urma sa se ia o decizie cu privire la remanierea.

Basescu: PSD, o menajerie de animalute ale unui circ, populata cu porci si hipopotami. Un singur dresor: Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD arata ca o menajerie de animalute ale unui circ care are un singur dresor, pe Liviu Dragnea, el hranind cu zahar animalutele neascultatoare, precum Ecaterina Andronescu sau Niculae Badalau, care devin supuse.

Politic show: Basescu:o menajerie cu porci si hipopotami, iar Dragnea e dresorul; Serban Nicolae, reactie ironica dupa protestele de amploare din Franta; PSD schimba din temelii Guvernul Dancila. Ce ministri se pregatesc sa plece

Gabriela Firea va fi inlocuita cu Gabriel Mutu la sefia organizatiei PSD Bucuresti / Codrin Stefanescu va fi instalat secretar general al partidului. Gabriela Firea, cel mai vocal contestatar al lui. Tariceanu ii cearta pe eurodeputatii ALDE care au votat rezolutia impotriva Romaniei. Cine sunt singurii colegi de grup care au sustinut Guvernul Dancila. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat.

Traian Basescu: Fondul Suveran de Investitii, actiunea ticaloasa de jefuire a tarii prin lege de catre PSD

Infiintarea Fondului Suveran de Investitii este un jaf la adresa romanilor, este de parere Traian Basescu. Fostul presedinte ataca Guvernul PSD aratand ca actiunea ticaloasa a Viorica.

TRAIAN BASESCU: Dragnea nu face, din lasitate, schimbarea importanta - Dancila

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania: Dancila, afirma fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania:.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )