Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu avanseaza ideea unui guvern de larga majoritate parlamentara format din PNL si PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu avanseaza ideea unui guvern de larga majoritate parlamentara format din PNL si PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca ar fi o mare greseala ca seful statului sa desemneze un premier tehnocrat pentru ca acesta nu ar avea putere in mod real. continuă pe Ziarul Bursa

PE FONDUL PERICOLULUI CORONAVIRUSULUI: Ponta il propune pe Raed Arafat ca prim-ministru al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de tara noastra, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor si sa il desemneze premier al unui guvern de tehnocrati pe Raed Arafat.

Presedintele Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat: Deocamdata... (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat, in contextul in care CCR a denuntat decizia de a-l nominaliza pe Ludovic Orban pentru aceasta.

Traian Basescu pe tema numirii sefilor de parchete: Controversele publice sunt acum transferate la Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu, omul care a facut mai multe numiri controversate in fruntea parchetelor in cei 10 ani de mandat la Cotroceni, comenteaza numirile facute de Klaus Iohannis, joi, pentru conducerea PiCCJ, DNA si DIICOT.

Iohannis: Nu comentez decizia CCR Nu voi desemna un premier de la PSD, care face o sfidare fara precedent la adresa oamenilor El exclude si ideea unui guvern de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni seara un nou atac la adresa PSD, spunand ca nu comenteaza decizia CCR si ca asteapta motivarea, dar ca ceea ce face PSD este o sfidare fara precedent la adresa oamenilor, generand o noua criza prin sesizarea Curtii. Iohannis a subliniat ca nu va desemna un premier din partea PSD si a exclus si ideea unui guvern de uniune nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )