Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat: Deocamdata... (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat: Deocamdata... (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat, in contextul in care CCR a denuntat decizia de a-l nominaliza pe Ludovic Orban pentru aceasta. continuă pe B1

Gabriela Scutea si-a preluat mandatul de procuror general insotita de Predoiu Ce spune despre posibilitatea ca decretul de numire sa fie anulat in instanta

Noul procuror general, Gabriela Scutea, a venit luni la serviciu, in prima zi de la preluarea mandatului, insotita de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, cel care a propus-o si a sustinut-o pentru acest post in pofida faptului ca este contestata de o parte dintre magistrati. Legat de demersul unei asociatii de procurori care ataca in contencios administrativ decretul de numire a sa in functie, Gabriela Scutea a sustinut ca este pregatita sa incerce o noua viziune de candidatura.

Traian Basescu pe tema numirii sefilor de parchete: Controversele publice sunt acum transferate la Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu, omul care a facut mai multe numiri controversate in fruntea parchetelor in cei 10 ani de mandat la Cotroceni, comenteaza numirile facute de Klaus Iohannis, joi, pentru conducerea PiCCJ, DNA si DIICOT.

Traian Basescu avanseaza ideea unui guvern de larga majoritate parlamentara format din PNL si PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca ar fi o mare greseala ca seful statului sa desemneze un premier tehnocrat pentru ca acesta nu ar avea putere in mod real.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

Curtea Constitutionala: Exista conflict intre presedintele Iohannis si Parlament. Orban nu mai poate fi desemnat ca premier

Magistratii CCR au constatat, astazi, ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament, astfel ca sesizarea PSD a fost admisa, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Asociatia Forumul Judecatorilor: Presedintele Iohannis si ministrul Justitiei au nesocotit rapoartele Comisiei Europene

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania acuza ca atat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, cat si presedintele Klaus Iohannis au nesocotit in mod evident rapoartele Comisiei Europene emise in cadrul MCV si ca din acest motiv aderarea la Schengen este in pericol iar Romania risca sa piarda fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )