Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, avertisment dupa atacul iranian: Vai de cel care va primi lovitura SUA

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, avertisment dupa atacul iranian: Vai de cel care va primi lovitura SUA

Traian Basescu a vorbit despre conflictul SUA - Iran, conditiile in care va reactiona SUA si amploarea raspunsului american, dar si despre marea incercare pentru statele NATO. continuă pe Antena3

Canada monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete

Canada a anuntat ca monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete, in conditiile in care deja anuntase transferul temporar a 500 de militari din Irak in Kuweit, din motive de securitate.

Donald Trump, anunt dupa atacul iranian: Suntem pregatiti pentru orice

Presedintele SUA, Donald Trump, a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a anuntat ce va face America dupa atacul de noaptea trecuta lansat de Iran.

VIDEO Trump, in prima declaratie dupa atacul iranian asupra trupelor SUA din Irak: Voi cere NATO sa fie mai implicata in Orientul Mijlociu SUA vor impune noi sanctiuni Iranului

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, la Casa Alba, dupa atacurile iraniene asupra bazelor militare utilizate de americani in Irak, ca va cere NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si a anuntat noi sanctiuni imediate impotriva Iranului. Iranul a revendicat responsabilitatea pentru atacul cu rachete balistice, ca reactie a atacului american care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in Orientul Mijlociu.

Traian Basescu, declaratii alarmante despre un potential razboi. Ce sanse are Romania in fata Iranului

Iran a emis un avertisment terifiant pentru SUA, in timp ce a ridicat steagul rosu peste Moscheea Sfanta Cupola Jamkar257;n, ca simbol al unui razboi crunt impotriva agresorului. Tensiunile dintre Iran si SUA sunt la cote maxime dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Washington intr-un atac aerian. Liderii globali au inceput sa evalueze .

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

Traian Basescu: Macron e un marxist nenorocit. in loc sa consolideze relatia cu SUA, suna la Putin, un prieten al Iranului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este parere ca liderii europeni au facut o gaura in credibilitatea Uniunii Europene prin faptul ca s-au rupt de Statele Unite in chestiunea iraniana. Asta.

Traian Basescu, despre alegerile locale: Eu sper sa reuseasca o alianta USR, cu PNL, chiar si cu PMP. Si maine i-as da votul lui Nicusor Dan

Fostul primar general Traian Basescu a spus, duminica seara, vorbind despre alegerile locale, ca Bucurestiul este o miza mare, iar partidul care castiga Primaria Capitalei, da impresia ca a castigat si alegerile locale, chiar daca nu este asa.

Traian Basescu despre conflictul Washington-Teheran

Traian Basescu a facut, duminica seara, la Romania TV, declaratii despre conflictul SUA-Iran si desp.

Traian Basescu: Iranul va lovi intr-un aliat al SUA pentru a demonstra ca poate. Romania trebuie sa-si ia masuri atat timp cat poate fi lovita din Iran

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede in posibilitatea unui razboi generat de conflictul dintre Statele Unite si Iran, dar considera ca vor exista lovituri punctuale de ambele parti. Personal,.

Traian Basescu indeamna Europa sa se alinieze pozitiei SUA: Iranul nu este un partener al UE, este un dusman de nereconciliat cu el si trebuie tratat ca atare

Iranul nu este un partener al Uniunii Europene, este un dusman de nereconciliat cu el si trebuie tratat ca atare, a subliniat Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si unul dintre cei mai experimentati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )