Libnet.ro
UNICEF

16:45

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din. continuă pe B1

Angela Merkel se intanleste cu Vladimir Putin pentru a discuta despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel se intalneste sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat luni Guvernul german, relateaza The Associated Press.

Angela Merkel, sambata, la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sambata, 11 ianuarie, in Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni serviciul de presa al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic pentru luni, in conditiile in care situatia din Orientul Mijlociu este tot mai tensionata, potrivit DPA ci.

Traian Basescu despre conflictul Washington-Teheran

Traian Basescu a facut, duminica seara, la Romania TV, declaratii despre conflictul SUA-Iran si desp.

Macron a vorbit cu Putin despre situatia tensionata din Orientul Mijlociu. Ce reactii au avut Charles Michel si alti lideri europeni, dupa lovitura data de Statele Unite

Liderii europeni au facut un apel la detensionarea relatiei dintre SUA si Iran, dupa uciderea generaluluI Qasem Soleimani, cel mai important comandant militar iranian, relateaza Politico. Emmanuel Macron,.

Traian Basescu, despre alegerile locale: Eu sper sa reuseasca o alianta USR, cu PNL, chiar si cu PMP. Si maine i-as da votul lui Nicusor Dan

Fostul primar general Traian Basescu a spus, duminica seara, vorbind despre alegerile locale, ca Bucurestiul este o miza mare, iar partidul care castiga Primaria Capitalei, da impresia ca a castigat si alegerile locale, chiar daca nu este asa.

Premierul britanic Boris Johnson si seful guvernului irakian, convorbire telefonica despre tensiunile din Orientul Mijlociu

Premierul britanic Boris Johnson a convenit cu seful guvernului irakian, Adel Abdul Mahdi, intr-o discutie telefonica purtata luni, asupra necesitatii dezescaladarii tensiunilor in regiunea Orientului Mijlociu, transmite Reuters, citand un comunicat de presa difuzat de Downing Street.

Uniunea Europeana si dosarul Iran. Ce a discutat seful diplomatiei comunitare cu omologul sau iranian, dupa escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu

Josep Borell, noul sef al diplomatiei europene, l-a invitat pe omologul sau iranian, Mohammad Javad Zarif, la Bruxelles, in conditiile in care cei doi au discutat, in acest sfarsit de saptamana, despre.

Butoiul cu pulbere din Orientul Mijlociu. Reuniune NATO de urgenta. Trump ameninta Iranul cu represalii majore

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat pentru luni o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic, ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu.

Radu Tudor: NATO convoaca o reuniune de urgenta ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu

Intr-o postare pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor a expus motivele ce stau in spatele reuniunii de urgenta a NATO, sedinta ce are la baza evolutiile tensionate din ultima ora pe plan international.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )