Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu, avertisment dur pentru romani! Tot soiul de neispraviti

Playtech Playtech,
Traian Basescu, avertisment dur pentru romani! Tot soiul de neispraviti

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca trebuie declarata stare de urgenta in Romania din cauza epidemiei de COVID-19, dat fiind ca doar astfel se pot lua masuri drastice. Oficialul a transmis si un avertisment pentru romani. Traian Basescu, avertisment dur pentru romani Traian Basescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca a cerut . continuă pe Playtech

Traian Basescu: Toti cei care vin din zone marcate cu galben sau rosu trebuie sa intre in carantina Momentul in care dezvoltarea epidemiei va fi exploziva se apropie.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca toti cei care vin in Romania, indiferent din ce zona, trebuie sa intre in carantina imediat, iar mall-urile, barurile de noapte si cazinourile ar trebui inchise, pentru micsorarea riscului de infectare cu coronavirus.

Traian Basescu, propunerea de premier a PMP. Pascan: Vrem un guvern de uniune nationala (VIDEO)

Marius Pascan, liderul deputatilor PMP, a declarat ca Traian Basescu este propunerea partidului pentru functia de prim-ministru al Romaniei. Acesta a mai spus ca, in opinia formatiunii din care face parte,.

CORONAVIRUS |Traian Basescu, despre actiunea autoritatilor: S-au facut foarte multe greseli si vom vedea acest lucru in circa o luna (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca autoritatile romane au gestionat gresit de la inceput situatia privind raspandirea noului coronavirus pe teritoriul tarii noastre si pledeaza pentru.

Traian Basescu: Vom avea guvern diseara. Criza politica nu va inceta. Vom fi intr-o criza permanenta pana la alegeri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca guvernul Citu va trece, joi, de votul din Parlament. Vom avea guvern diseara pentru PSD si-a rezolvat problema prin respingerea OUG de catre CCR si a.

Basescu: As rechizitiona pentru carantina toate hotelurile si caminele. Povestea cu sa nu ne panicam trebuie sa inceteze. Daca nici acum nu se impune starea de urgenta, Dumnezeu sa ma ierte... (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca raspandirea noului coronavirus impune decretarea starii de urgenta, iar Guvernul ar trebui sa rechizitioneze pentru carantina toate caminele si hotelurile. in.

Traian Basescu cere decretarea starii de urgenta in tara din cauza coronavirus

Traian Basescu a declarat ca raspandirea noului coronavirus impune decretarea starii de urgenta, iar.

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea .

Masurile norvegienilor de coronavirus, o lectie pentru romani. Ce s-a intamplat acolo

Norvegia se afla in topul celor mai afectate tari de coronavirus. cu aproximativ 800 de bolnavi si un singur deces. Masurile luate sunt exemplare. Cand vine vorba de cazurile de coronavirus inregistrate la nivelul intregii tari, Norvegia se afla pe locul zece la nivel global. La o populatie aproximativa de 5,37 milioane de locuitori, norvegienii .

Deputatul PSD Catalin Radulescu, mesaj dur pentru votantii de dreapta din diaspora: Acum veniti sa imbolnaviti romanii, ati adus cu voi coronavirusul

Catalin Marian Radulescu, deputat PSD, a transmis un mesaj dur votantilor din diaspora ai partidelor de dreapta care se intorc in tara in plina criza de coronavirus, motiv pentru care PSD Arges a cerut suspendarea lui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )