Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu, contre dure cu ministrul Muncii, Marius Budai, pe tema autostrazilor

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, contre dure cu ministrul Muncii, Marius Budai, pe tema autostrazilor

Marius Budai si Traian Basescu sau contrat pe tema declaratiei fostului presedinte, ca Romania nu ar. continuă pe România Liberă

Disputa intre ministrul muncii si fostul presedinte: Nu ati spus ca Romania nu are nevoie de autostrazi? Basescu: E interesanta prezentarea metafizica pe care o aveti

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a intrebat, sambata, pe fostul presedinte Traian Basescu daca este adevarat ca a spus ca Romania nu are nevoie de autostrazi. Basescu i-a spus ca este interesanta prezentarea metafizica, dar acest lucru se intampla in anul 1997, cand Romania nu era in UE si nu existau bani pentru autostrazi.

MARIUS BUDAI: Se vor gasi solutii pentru plata salariilor angajatilor din ministerele fara titulari

Ministrul Muncii, Marius Budai, sustine ca guvernul condus de Viorica Dancila va merge in fata Parlamentului si va primi votul de incredere.

Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru angajatii afectati

Dupa ce ca sunt mici, nici nu intra pe card. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati Dezastru pentru mii de angajati.

Ministrul Muncii sustine ca alocatiile de stat pentru copii vor creste anual, in raport cu indicele de inflatie, incepand din 2020

Alocatiile de stat pentru copii vor fi indexate anual, in raport cu indicele de inflatie, incepand din 2020, arii a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa la Botosani, ministrul Muncii, Marius Budai.

Ministrul Muncii ii propune lui Iohannis sa mearga impreuna in locuintele pensionarilor sa ii intrebe daca pensia lor este mica

Ministrul Muncii, Marius Budai,ii propune presedintelui Klaus Iohannis sa mearga cu el in locuintele pensionarilor, sa ii intrebe daca pensia lor este mica. Am condamnat tot timpul public si voi.

ALOCATII 2020. Cresc alocatiile pentru copii. Anuntul facut de ministrul Muncii

Alocatiile de stat pentru copii vor fi indexate anual, in raport cu indicele de inflatie, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Botosani, ministrul Muncii, Marius.

Schimb de replici intre Budai si Basescu: Ati spus ca nu e nevoie de autostrazi? Prezentare metafizica

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a intrebat, sambata, pe fostul presedinte Traian Basescu daca este adevarat ca a spus ca Romania nu are nevoie de autostrazi. Basescu i-a spus ca este interesanta prezentarea metafizica, dar acest lucru se intampla in anul 1997, cand Romania nu era in UE.

Alocatii copii, in Romania. Ministrul Muncii a anuntat ce se schimba, de anul viitor

Ministrul Muncii a facut un anunt de ultima ora despre schimbarile care vin in privinta alocatiilor copiilor. Ce a sustinut Marius Budai despre alocatii, in cursul zilei de vineri, in cadrul unei conferite de presa sustinute la Botosani? Iata de cand se vor aplica noile masuri si care sunt acestea! Schimbari in privinta alocatiilor copiilor .

Budai: Parintii si bunicii nostri nu trebuie panicati inutil in legatura cu pensiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat joi, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca pensiile vor .

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )