Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu: Cred ca in 2014, Florian Coldea era deja putin in stratosfera (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Cred ca in 2014, Florian Coldea era deja putin in stratosfera (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca nu stia despre relatia dintre Florian Coldea si Sebastian Ghita si ca a avut o. continuă pe B1

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

Traian Basescu, despre suspendarea lui Florian Coldea: O reactie fireasca. Sper ca acea comisie sa fie corecta

Fostul presedinte Traian Basescu, cel care l-a numit pe Florian Coldea in functia de adjunct al directorului SRI in 2005, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca ancheta interna in cazul lui Florian Coldea este o reactie fireasca pentru ca tavalugul mediatic ajunsese prea departe.

Traian Basescu, dupa suspendarea lui Coldea: Nu stiu daca va iesi si Kovesi. Asta trebuie sa decida CSM si Ministerul Justitiei (VIDEO)

General-locotenentul Florian Coldea a fost suspendat joi de SRI din functie in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita despre persoana sa, el urmand a fi cercetat. Detalii AICI) Fostul presedin.

Traian Basescu: Indiferent de rezultatul anchetei, Coldea nu mai ramane prim-adjunctul SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca, indiferent de rezultatul anchetei interne care are loc la Serviciul Roman de Informatii, generalul Florian Coldea nu va mai ramane prim-adjunctul directorului SRI.

ALINA BICA: Cred ca FLORIAN COLDEA are implicare in operatiunea de FILAJ de la PARIS

Fosta sefa DIICOT Alina Bica s-a declarat rezervata in ceea ce priveste rezultatele anchetei in cazul lui Florian Coldea, precizand ca nu crede ca se va intampla ceva.

Alina Bica: Traian Basescu m-a convins sa nu imi dau demisia. Dupa noiembrie 2014, peste Coldea si Kovesi nu mai era nimeni in Romania (VIDEO)

Alina Bica a lansat mai multe acuzatii in direct pentru B1TV in legatura cu relatia dintre Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi despre care a afirmat ca impreuna controleaza Romania.

Ce rol a avut Traian Basescu in ascensiunea profesionala a lui Florian Coldea

Florian Coldea, cel mai tanar general de informatii, a rezistat in fruntea SRI timp de 12 ani. Jurnalistul Dan Andronic prezinta, intr-un articol publicat pe evz. ro, rolul pe care l-a avut Traian.

Sabin Orcan dezvaluie cine ii va lua locul lui Florian Coldea: Acesta este general si a fost numit in adjunct in cadrul serviciului in 2005 de Traian Basescu

Florian Coldea a fost suspendat de catre SRI, joi, datorita suspiciunilor ce exista in spatiul public in urma dezvaluirilor facute de catre fostul deputat Sebastian Ghita. SRI a transmis ca, pe.

CTP: Poate exista un INTERES din partea lui IOHANNIS si HELVIG ca Florian Coldea sa plece, pentru ca e mostenit de la BASESCU. Suspendarea lui, o reactie nervoasa, prea rapida

Decizia de suspendare a lui Florian Coldea a fost una pripita, este de parere Cristian Tudor Popescu. Viteza de reactie a SRI si a directorului SRI in legatura cu cele aparute pe ecranul.

Ion Cristoiu, scenarii incredibile: Coldea era coleg de misiune cu Ghita. imprietenirea cu Kovesi a fost o misiune (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat mai multe scenarii incredibile in timp ce comenta pentru B1TV suspendarea din functie a prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, in contextul dezvaluirilor facute de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )