Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu, dupa suspendarea lui Coldea: Nu stiu daca va iesi si Kovesi. Asta trebuie sa decida CSM si Ministerul Justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dupa suspendarea lui Coldea: Nu stiu daca va iesi si Kovesi. Asta trebuie sa decida CSM si Ministerul Justitiei (VIDEO)

General-locotenentul Florian Coldea a fost suspendat joi de SRI din functie in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita despre persoana sa, el urmand a fi cercetat. Detalii AICI) Fostul presedin. continuă pe B1

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

Traian Basescu: Indiferent de rezultatul anchetei, Coldea nu mai ramane prim-adjunctul SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca, indiferent de rezultatul anchetei interne care are loc la Serviciul Roman de Informatii, generalul Florian Coldea nu va mai ramane prim-adjunctul directorului SRI.

Victor Ponta, dupa suspendarea lui Coldea: Dosarul meu penal a fost facut tot in Biroul Presedintelui. Poate Coldea ordona, dar altcineva executa

Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie dupa ce general Florina Coldea a fost suspendat de catre SRI ca urmare a acuzatiilor pe care i le-a adus Sebastian Ghita in mai multe inregistrari. Ponta i.

Mircea Badea, dupa suspendarea lui Coldea: Jumatate de Binom e suspendata. Codruta face noaptea alba

Generalul Florian Coldea a fost suspendat joi din SRI ca urmare a dezvaluirilor facute de catre Sebastian Ghita. Acest lucru a provocat bucurie in tabara care a fost mereu impotriva.

Cazuri precum prietesugul Ghita-Coldea sunt cu sutele in Romania. Robert Turcescu, dezvaluiri INCREDIBILE dupa suspendarea generalului SRI

Dupa ce Florian Coldea a fost suspendat din functie, mai multe persoane din politica au tinut sa-si dea cu parerea. Printre acestea se afla si deputatul PMP, Robert Turcescu. Acesta spune ca este foarte.

VIDEO. Klaus Iohannis, despre inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita: Daca Traian Basescu le are, sa le puna la dispozitia procurorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Sorin Grindeanu, ca daca Traian Basescu are inregistrari ar trebui sa le prezinte procurorilor.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova refuza sa se pronunte in chestiunea retragerii cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a refuzat sa se pronunte in chestiunea retragerii cetateniei moldovenesti pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Curtea Constitutionala: Retragerea cetateniei lui Traian Basescu este de competenta instantelor judecatoresti

Curtea Constitutionala de la Chisinau a restituit marti, 10 ianuarie, sesizarea deputatului PLDM Grigore Cobzac din 6 ianuarie, prin care acesta solicita sa fie declarat neconstitutional decretul presedintelui Igor Dodon, privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu.

Traian Basescu o apostrofeaza pe Gabriela Firea: De ce nu apeleaza la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc cu alimente si sume de la bugetul statului?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa apeleze pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare la asistatii social.

Curtea Constitutionala din R.Moldova: Legalitatea retragerii cetateniei lui Traian Basescu este de competenta instantelor judecatoresti

Curtea Constitutionala din Republica Moldova CCM) a stabilit, marti, ca sesizarea deputatului Grigore Cobzac PLDM) privind decizia presedintelui Igor Dodon de a-i retrage cetatenia lui Traian Basescu nu este de competenta sa, ci a instantelor judecatoresti, anunta Deschide. md.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )