Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Criza de acum e cu totul diferita fata de cea din 2008-2010. Bani sunt garla. Motivul e lipsa de consum

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Criza de acum e cu totul diferita fata de cea din 2008-2010. Bani sunt garla. Motivul e lipsa de consum

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a explicat cum s-a ajuns la criza financiara provocata de pandemia de coronavirus si care e diferenta fata de cea din 2008-2010. continuă pe Antena3

Criza economica provocata de pandemia de coronavirus, explicata de Traian Basescu, in direct pe B1 TV Cum l-a ironizat fostul presedinte pe Victor Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, diferenta dintre criza financiara de acum un deceniu si cea provocata in prezent de pandemia de COVID-19. Fostul presedinte nu l-a menajat.

Traian Basescu lauda PSD: Jocul lor este atat de subtil incat nu-l intelege clasa politica romaneasca

Traian Basescu sustine ca in mod real, in Romania, puterea este detinuta de PSD care joaca un rol extrem de abil pentru a recupera distanta fata de PNL. Ciolacu joaca foarte bine acest rol de om intelept, a zis fostul presedinte al Romaniei.

Traian Basescu, amendat de CNCD cu 6.000 lei pentru declaratiile despre romi

Fostul presedinte Traian Basescu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru afirmatiile catalogate de trei ONG-uri drept discriminatorii si incitatoare la ura la adresa romilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )