Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traian Basescu: Daddy, opreste-o pe Olguta cu revolutia pensiilor

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Daddy, opreste-o pe Olguta cu revolutia pensiilor

Fostul presedinte Traian Basescu cere suspendarea revolutiei fiscale ca urmare a efectelor negativ. continuă pe România Liberă

Basescu: Daddy, n-ar fi mai bine sa-ti iei guvernul si, in frunte cu Vasilica, sa va retrageti la pescuit la Belina? La guvernare sunteti incompetenti

Traian Basescu ii acuza de incompetenta pe Liviu Dragnea si pe noul Guvern Dancila dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a iesit astazi cu declaratii referitoare la legea salarizarii si efectele revolutiei fiscale. intr-o postare acida pe Facebook, Basescu spune ca solutia corecta este suspendarea imediata a intregii legislatii care vizeaza revolutia fiscala, inclusiv noua lege a salarizarii si modificarile la Codul Fiscal.

Basescu: Daddy, e groasa ma cu revolutia! N-ar fi mai bine sa-ti iei guvernul si, in frunte cu Vasilica, sa va retrageti la pescuit la Belina?

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul provocat de scaderea salariilor odata cu trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat. intr-o postare extrem de acida, pe Facebook,.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi minte cu nerusinare. A facut din DNA mosia ei

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca seful statului, Klaus Iohannis, ar trebui sa o schimbe cat.

Trei ani de inchsoare pentru nepotul lui Traian Basescu intr-un dosar de trafic de influenta

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, a fost condamnat, luni, de c.

Nepotul lui Traian Basescu a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, decizia instantei fiind definitiva.

Nepotul lui Traian Basescu, condamnat la trei ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia judecatorilor este definitiva. El a fost condamnat pentru trafic de influenta.

Traian Basescu, despre sefa DNA: Ar trebui sa o schimbe repede

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca urgenta numarul 1 in momentul de fata, in privinta Directiei Nationale Anticoruptie DNA), este reabilitarea credibilitatii institutiei,.

Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )