Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul Stefan cel Mare pentru sprijinul constant acordat Chisinaului

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul Stefan cel Mare pentru sprijinul constant acordat Chisinaului

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Presedintele Republicii Moldova i-a acordat lui Traian Basescu decoratia militara suprema a tarii

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a acordat fostului presedinte traian Basescu Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, informeaza Mediafax. Liderul.

Presedintele Republicii Moldova i-a acordat Ordinul Stefan cel Mare lui Traian Basescu

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune.

Traian Basescu, decorat in Moldova

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a R. Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune.

Presedintele Moldovei i-a acordat Ordinul Stefan cel Mare lui Traian Basescu

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat, vineri, un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune.

Pinalti ar fi promis contracte cu statul in schimbul finantarii campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a afirmat, in fata judecatorilor de la iCCJ ca a promis unor oameni de afaceri contracte cu statul in schimbul finantarii PDL si a campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009, potrivit Romania TV.

Klaus Iohannis reitereaza importanta integrarii europene a Republicii Moldova pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca pentru Romania sustinerea parcursului european al Republicii Moldova ramane o prioritate majora, transmite Mediafax. ro.

Europarlamentarul Siegfried Muresan a trimis o scrisoare ziarului polonez Gazeta Wyborcza, care a scris despre Klaus Iohannis ca trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, cotidian care a realizat un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, in timpul recentei sale vizite la Varsovia, interviu publicat pe 12 martie. In deschiderea interviului, jurnalistii polonezi afirmau ca actualul sef al statului trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu.

Europarlamentar: E inadmisibil ca Traian Basescu sa fie etichetat ca prorus

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a anuntat ca a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, drept replica la afirmatiile defaimatoare la adresa Romaniei prezentate in pasajul de inceput al interviului cu presedintele Klaus Iohannis, in care afirma ca in niciun caz situatia actuala din Romania nu poate fi descrisa ca harababura, iar etichetarea lui Traian Basescu ca prorus nu corespunde sub nicio forma realitatii, potrivit AgerPres.

Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit sambata cu noi precizari referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a negat informatiile conform.

Traian Basescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul presedinte, chemat la Parchet in dosarul de santaj

Traian Basescu va fi chemat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a raspunde la intrebari in legatura cu dosarul in care senatorul Gabriela Firea a depus plangere pentru santaj dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )