Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul presedinte, chemat la Parchet in dosarul de santaj

Antena3 Antena3,
Traian Basescu va fi audiat miercuri de procurori. Fostul presedinte, chemat la Parchet in dosarul de santaj

Traian Basescu va fi chemat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a raspunde la intrebari in legatura cu dosarul in care senatorul Gabriela Firea a depus plangere pentru santaj dupa ce. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Am convingerea ca delatiunile unora dintre fostii ei subordonati nu vor putea fi probate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema pe care Elena Udrea a semnalat-o, miercuri seara, privind vizita pe care urmeaza sa o faca la medic impotriva vointei sale. La iesirea din sediul.

Traian Basescu va primi o locuinta provizorie, potrivit unei ordonante de urgenta: Fostul presedinte, nevoit sa paraseasca Vila Lac 3

Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta, ca Traian Basescu, sa primeasca o locuinta provizorie, pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata. Asadar, in aceasta situatie,.

Traian Basescu, noi precizari dupa redeschiderea dosarului mineriadei: Va rog, nu va lasati manipulati de propagandisti ai minciunii

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit sambata cu noi precizari referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990. Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a negat informatiile conform.

VIDEO Traian Basescu: Oricat si-ar dori unii, nu am perspectiva sa ajung in arest

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca, oricat si-ar dori unii, el nu are perspectiva sa ajunga in arest, pentru ca nu exista o persoana in Romania care sa probeze ca i-a dat un leu.

Traian Basescu, despre situatia locuintei pe care trebuie sa o primeasca de la stat: Am rugat Guvernul pentru ca mi-e jena de Iohannis (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare, ca Executivul vrea sa isi bata joc atat de el, cat si de Klaus Iohannis. Declaratiile vin in contextul.

VIDEO Traian Basescu: Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi ca nici Ilie Botos, nici Laura Codruta Kovesi si nici actualul procuror general Tiberiu Nitu nu au reusit inca sa faca lumina in dosarul Revolutiei, afirmand ca oricat ar fi de binevoitori procurorii generali, exista ceva in spatele lor care blocheaza acest dosar. Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista, a spus Basescu.

Traian Basescu, despre raspopitul de la Antena 3, batranul turnator si tanarul turnator: Vor sa distruga credibilitatea PMP. Nu vor reusi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, joi, in vizita la sediul Partidului Miscarea Populara. La iesirea din sediul PMP, Basescu a declarat ca partidul reinvie, in ciuda incercarilor unor televiziuni de a.

Cristoiu: Traian Basescu mi-a spus ca el n-a stiut Rezolutia prin care Codruta Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu in 7 decembrie 2007

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvaluit, intr-un editorial postat pe blogul personal, o discutie dintre el si Traian Basescu. Fostul presedinte i-a spus jurnalistului ca el n-a stiut Rezolutia prin care Codruta.

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul.

Presedintele Republicii Moldova i-a acordat lui Traian Basescu decoratia militara suprema a tarii

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a acordat fostului presedinte traian Basescu Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, informeaza Mediafax. Liderul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )