Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Presedintele Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile pentru Parlamentul European. Colegiul National al PMP a votat lista celor 43 de candidati pentru Parlamentul Eur. continuă pe Antena3

Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile europarlamentare

Fostul sef al statului Traian Basescu deschide lista candidatilor PMP la alegerile pentru Parlamentul European.

Traian Basescu, cap de lista pentru europarlamentare din partea PMP

Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut chiar de fostul sef al statului pe pagina sa de Facebook.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Gabriel Oprea va deschide lista candidatilor UNPR din luna mai

Lista candidatilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisa de presedintele formatiunii politice, Gabriel Oprea.

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare

Traian Basescu este primul pe lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europene din 26 mai. Presedintele PMP, Eugen Tomac, se afla pe locul doi.

Lista candidatilor la alegerile europarlamentare. PSD scoate iepurele surpriza din joben

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, lista candidatilor la alegerile europarlamentare. Printre persoanele care se numara pe lista pentru Parlamentul European se afla, printre altii, un jurnalist, un pastor greco-catolic si mai multi actuali europarlamentari si membri ai Guvernului. in cadrul sedintei de luni a PSD, Liviu Dragnea a avut discutii separate cu mai [] .

Cine este Tudor Ciuhodaru, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Tudor Ciuhodaru este una dintre surprizele PSD pentru lista alegerilor europarlamentare. Tudor Ciuhodaru, medic de profesie, si-a inceput cariera politica in 2008, la Iasi, iar pana in acel an a fost sef serv.

Cine este Chris Terhes, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Chris Terhes este unul dintre numele-surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare. Preot greco-catolic,Chris Terhes esteliderul Romanian Community Coalition, cea mai larga coalitie a romani.

Traian Basescu este cap de lista la europarlamentare din partea PMP. Cine mai candideaza

Fostul presedinte Traian Basescu va deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile europarlamentare. Lista a fost stabilita in cadrul a doua intruniri ale Colegiului National al.

FOTO Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu la sedinta conducerii PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu luni la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima aparitie publica a sa dupa problemele pe care le-a avut cu coloana si pentru care a fost spitalizat.

LA SEDINTA CONDUCERII PSD IN CARE SE VALIDEAZA LISTA DE CANDIDATI PENTRU EUROPARLAMENTARE: Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu, astazi, la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )