Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu: Desfiintarea Doi si-un sfert, un act de fraternitate cu clanurile interlope. Dacian Ciolos n-a tinut cont nici de strategiile de securitate nationala, nici de strategiile de aparare (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Desfiintarea Doi si-un sfert, un act de fraternitate cu clanurile interlope. Dacian Ciolos n-a tinut cont nici de strategiile de securitate nationala, nici de strategiile de aparare (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat ca Dacian Ciolos n-a tinut cont nici de strategiile de securitate nationala, nici de strategiile de aparare atunci cand, din postura de premier, a desfiintat serviciul secret. continuă pe B1

Traian Basescu: ii cer demisia lui Dacian Ciolos din politica pentru modul in care a desfiintat doi si un sfert si a lasat clanurile sa isi faca de cap peste tot in tara asta (VIDEO)

Traian Basescu i-a cerut, luni seara, demisia lui Dacian Ciolos din politica. Candidatul PMP la Primaria Capitalei spune ca Ciolos, pe cand a ocupat functia de prim-ministru al Romaniei, a desfiintat doi si.

Alegeri locale 2020. Traian Basescu a dezvaluit marele proiect pentru Primaria Capitalei. Totul din fonduri europene

Traian Basescu, Candidatul PMP la Primaria Capitalei a inceput o campanie concertata de comunicare a programului sau pentru Capitala. Fostul presedinte a Romaniei explica pas cu pas solutiile pentru problemele cu care se confrunta in acest moment locuitorii Bucurestiului. Marele proiect a lui Traian Basescu. Totul din fonduri europene Fostul presedinte a propus un proiect .

Traian Basescu a fugit de SPP pentru o femeie. Ce s-a intamplat, de fapt, si cum a reusit sa scape de paza

Suparat fiind ca nu i s-a permis sa mearga la localul in care canta artista sa preferata, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a pus la cale un plan pentru a scapa de ofiterii de la Serviciul de Paza si Protectie. Traian Basescu a fugit de SPP pentru o femeie Cu siguranta, Traian Basescu este .

TRAIAN BASESCU: Nu ma voi opri dintr-o cursa electorala; e ca si cum i-ai spune unui avion: opreste putin

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat din partea PMP la Primaria Capitalei, a declarat luni ca niciodata nu se va opri dintr-o cursa electorala, pentru ca e ca si cum i-ai spune unui avion la 11. 000 de metri: and Opreste putin! and Eu sunt avionul, scrie Agerpres.

TRAIAN BASESCU: Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban?

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a afirmat, intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, ca nu mai crede in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban. El a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest gogosar incompetent care a devenit si premier, scrie News.

Traian Basescu exclude retragerea din cursa in favoarea lui Nicusor Dan: Nu sunt geambas de voturi

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, exclude posibilitatea de a se retrage din cursa pentru a facilita victoria lui Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. in acest moment, Nicusor Dan si Gabriela Firea sunt umar la umar, in timp ce Traian Basescu este cotat la 10%.

Traian Basescu cere votul prin corespondenta la alegerile locale

Fostul presedinte Traian Basescu, actualul candidat al PMP la functia de primar general al Capitalei.

Traian Basescu: Ar trebui introdus votul prin corespondenta, pentru ca altfel va fi o participare foarte slaba la vot

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, considera ca exista riscul unui prezente mici la alegerile locale din 27 septembrie si a amintit ca a cerut introducerea votului prin corespondenta si a vo.

Traian Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare. Asta e trafic de influenta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, legat de inregistrarea cu Nicusor Dan, ca intr-un caz similar nepotul sau a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru promisiune de trafic de influenta.

Traian Basescu: La totalul UE, fraudarea TVA este 360 de miliarde, din care Romaniei ii revin doar 6 miliarde. Una e procentul, alta e valoarea absoluta

Eurodeputatul Traian Basescu, candidat al PMP la Primaria Capitalei, a explicat ca fraudarea TVA la nivelul UE este de 360 de miliarde de euro, din care Romaniei ii revin doar 6 miliarde. Una e procentul,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )