Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu: ii cer demisia lui Dacian Ciolos din politica pentru modul in care a desfiintat doi si un sfert si a lasat clanurile sa isi faca de cap peste tot in tara asta (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: ii cer demisia lui Dacian Ciolos din politica pentru modul in care a desfiintat doi si un sfert si a lasat clanurile sa isi faca de cap peste tot in tara asta (VIDEO)

Traian Basescu i-a cerut, luni seara, demisia lui Dacian Ciolos din politica. Candidatul PMP la Primaria Capitalei spune ca Ciolos, pe cand a ocupat functia de prim-ministru al Romaniei, a desfiintat doi si. continuă pe B1

Basescu: Eu ii cer demisia lui Ciolos din politica pentru modul in care a desfiintat Doi si un sfert si a lasat clanurile sa isi faca de cap

Traian Basescu ii cere demisia lui Dacian Ciolos din politica pentru felul in care a desfiintat doi si un sfert si a lasat clanurile sa isi faca de cap peste tot in tara. Precizarea candidatului PMP la Primaria Capitalei a venit cand a fost intrebat cum comenteaza faptul ca Dan Barna si Dacian Ciolos cer demisia ministrului Educatiei Monica Anisie.

Basescu: Eu ii cer demisia lui Ciolos din politica pentru modul in care a desfiintat Doi si-un sfert si a lasat clanurile interlope sa-si faca de cap

Traian Basescu i-o intoarce lui Dacian Ciolos, sustinand ca nu el ar trebui sa ceara demisii, ci sa plece din politica pentru felul in care a desfiintat Doi si-un sfert.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Fostul premier Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, desi Monica Anisie a facut parte si din guvernul lui, ca secretar de stat. Ciolos spune ca Monicia Anisie ar trebui sa plece de urgenta de la minister, pentru ca nu stie ce vrea si se razgandeste de la o zi la alta.

Reactia lui Orban, dupa ce Dacian Ciolos a cerut demisia ministrului Anisie

Premierul Ludovic Orban a spus, duminica, la Calarasi, ca solicitarea lui Dacian Ciolos de demitere a ministrului Educatiei este un demers poliitc. Doamna Anisie a fost secretar de stat in timpul guvernarii Ciolos. Atunci a fost buna si acum nu mai e?, intreba Orban.

Dacian Ciolos: Monica Anisie ar trebui sa plece de la Minister de urgenta!

Dacian Ciolos, liderul PLUS, ii cere demisia Monicai Anisie, ministrul Educatiei, din cauza balbaiel.

Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, cere demisia ministrului Educatiei, Monicia Anisie. Fostul premier afirma ca institutia pe care o conduce Monica Anisie nu stie ce vrea si o ironizeaza pe aceasta din cauza gafei referitoare la pepsiglas. Din pacate, copiii si parintii trec zilele astea printr-un experiment al Guvernului, mai spune fostul premier.

LIDERUL PLUS DACIAN CIOLOS: Monica Anisie ar trebui sa plece de la minister de urgenta

Monicia Anisie ar trebui sa demisioneze din fruntea Ministerului Educatiei si Cercetarii, este de parere Liderul PLUS Dacian Ciolos, care subliniaza ca institutia pe care Anisie o conduce nu stie ce vrea. Fostul premier tehnocrat a scris, pe pagina sa de Facebook: Ministerul Educatiei nu stie ce vrea, dar stie ca vrea sa se faca asa cum vrea el.

DACIAN CIOLOS: USR PLUS nu vine doar cu candidati cu un discurs si cu acuze, ci cu oameni profesionisti, onesti

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat sambata, la Oradea, ca Alianta USR PLUS nu a intrat in competitia alegerilor locale cu candidati ce au doar un discurs si cu acuze, ci cu oameni onesti, profesionisti, cu competente complementare si cu planuri bine puse la punct pentru comunitati, pentru judetul Bihor, conform Agerpres.

TRAIAN BASESCU: Nu ma voi opri dintr-o cursa electorala; e ca si cum i-ai spune unui avion: opreste putin

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat din partea PMP la Primaria Capitalei, a declarat luni ca niciodata nu se va opri dintr-o cursa electorala, pentru ca e ca si cum i-ai spune unui avion la 11. 000 de metri: and Opreste putin! and Eu sunt avionul, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )