Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu, despre Acordul de Parteneriat intre Guvern si CE: Nu tine cont de substanta strategiei Europa 2020 pentru crestere (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre Acordul de Parteneriat intre Guvern si CE: Nu tine cont de substanta strategiei Europa 2020 pentru crestere (VIDEO)

TraianBasescu a vorbit, luni, despre Acordul de Parteneriat dintre Guvern siComisia Europeana, despre care spune ca trebuie finalizat cat mai curand. Oricate acorduri de coabitare ai avea, ele nu. continuă pe B1

Basescu critica Acordul de Parteneriat intre Guvern si CE: Coabitarea nu inseamna minciuna prin omisiune

Presedintele Traian Basescu a comentat, luni, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, Acordul de Parteneriat inchiat intre Guvern si Comisia EuropeanaDeclaratiile presedintelui pot fi urmarite.

VIDEO Traian Basescu despre elaborarea Acordului de Parteneriat: Guvernul nu a probat ca ar fi competent sa pregateasca absorbtia banilor UE in exercitiul 2014-2020

Presedintele Traian Basescu a criticat in termeni duri, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, felul in care Guvernul a elaborat Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeana, document ce va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020. Potrivit sefului statului, observatiile facute de CE pe marginea documentului arata ca oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung. Guvernul nu a probat ca ar fi competent sa pregateasca absorbtia banilor in exercitiul 2014-2020, a mai afirmat Basescu.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Traian Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata: Este declaratia care ne trebuia

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca isi mentine declaratia potrivit careia Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat pentru aducerea lui Omar Hayssam in tara, precizand ca este declaratia care ne trebuia.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa. Urmareste declaratiile presedintelui, LIVE, pe www.antena 3.ro

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii liberalului Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Declaratiile presedintelui pot fi.

Traian Basescu despre PRIVATIZAREA CFR Marfa: Cumparatorul cauta bani la banci.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca firma care a castigat licitatia pentru a cumpara CFR Marfa nu are banii necesari pentru a plati suma convenita. Mai mult, compania respectiva nu se imprumuta pe la banci, pentru a plati suma pe care a promis-o. Daca in momentul de fata investitorul imprumuta bani ca sa poata plati compania si nu ii gaseste, pentru ca nu sunt prea multe banci dispuse sa finanteze, de unde o sa gaseasca bani pentru modernizarea companiei? Are nevoie de .

Traian Basescu, despre aeronava care l-ar fi adus pe Omar Hayssam in tara: Nu stiu nimic!

Presedintele Traian Basescu nu a dorit sa stea de vorba cu presa dupa ce a parasit targul de la Costesti si a raspuns scurt si sec la mai multe intrebari ale jurnalistilor. intrebat de.

VIDEO Traian Basescu critica Executivul cu privire la Acordul de Parteneriat: Oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE privind obiectivele pe termen lung

Presedintele Traian Basescu a criticat in termeni duri, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, felul in care Guvernul a elaborat Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeana, document ce va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020. Potrivit sefului statului, observatiile facute de CE pe marginea documentului arata ca oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung. Guvernul nu a probat ca e competent sa pregateasca absorbtia banilor in exercitiul 2014-2020, a mai afirmat Basescu.

Traian Basescu critica Executivul cu privire la Acordul de Parteneriat: Oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE privind obiectivele pe termen lung

Presedintele Traian Basescu a criticat in termeni duri, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, felul in care Guvernul a elaborat Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeana, document ce va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020. Potrivit sefului statului, observatiile facute de CE pe marginea documentului arata ca oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung.

Antonescu: Comunicarea lui Basescu despre Hayssam, cu un parfum de mister, e un pic provinciala

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat, sambata seara, ca in opinia sa comunicarea facuta de seful statului, Traian Basescu, despre aducerea in tara a lui Omar Hayssam, cu un parfum de mister, este, de fapt, un pic provinciala si nepotrivita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )