Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa. Urmareste declaratiile presedintelui, LIVE, pe www.antena 3.ro

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa. Urmareste declaratiile presedintelui, LIVE, pe www.antena 3.ro

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii liberalului Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Declaratiile presedintelui pot fi. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Traian Basescu: Ovidiu Silaghi este un om fara performanta, am incercat sa gasim o alta optiune la Transporturi. Decizia, pe 23 august

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, de la Palatul Cotroceni, ca nu are incredere in propunerea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor si ca acest lucru l-a spus si in.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Sa vedem, mai reflectez, n.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu, vedem daca mentine ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata: Este declaratia care ne trebuia

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca isi mentine declaratia potrivit careia Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat pentru aducerea lui Omar Hayssam in tara, precizand ca este declaratia care ne trebuia.

Traian Basescu despre PRIVATIZAREA CFR Marfa: Cumparatorul cauta bani la banci.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca firma care a castigat licitatia pentru a cumpara CFR Marfa nu are banii necesari pentru a plati suma convenita. Mai mult, compania respectiva nu se imprumuta pe la banci, pentru a plati suma pe care a promis-o. Daca in momentul de fata investitorul imprumuta bani ca sa poata plati compania si nu ii gaseste, pentru ca nu sunt prea multe banci dispuse sa finanteze, de unde o sa gaseasca bani pentru modernizarea companiei? Are nevoie de .

Traian Basescu, despre aeronava care l-ar fi adus pe Omar Hayssam in tara: Nu stiu nimic!

Presedintele Traian Basescu nu a dorit sa stea de vorba cu presa dupa ce a parasit targul de la Costesti si a raspuns scurt si sec la mai multe intrebari ale jurnalistilor. intrebat de.

Traian Basescu, despre Acordul de Parteneriat intre Guvern si CE: Nu tine cont de substanta strategiei Europa 2020 pentru crestere (VIDEO)

TraianBasescu a vorbit, luni, despre Acordul de Parteneriat dintre Guvern siComisia Europeana, despre care spune ca trebuie finalizat cat mai curand. Oricate acorduri de coabitare ai avea, ele nu.

Ponta ii va trimite, luni, lui Basescu propunerea Silaghi pentru Transporturi, dar banuieste ca ii va face dosar ca interimar

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata seara, ca ii va transmite presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns, adaugand in acelasi timp ca este posibil ca seful statului, prin amanarea acestui raspuns, sa doreasca sa ii faca lui un dosar penal pentru ce va face ca ministru interimar la Transporturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )