Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu, despre AUR: Campania nu pare de sorginte romaneasca

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre AUR: Campania nu pare de sorginte romaneasca

Traian Basescu a comentat luni seara, la Digi24, rezultatele obtinute de AUR la alegerile parlamentare, spunand ca nu vrea sa faca speculatii, dar campania formatiunii nu i se pare de sorginte romaneasca. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre rezultatul PMP la alegerile parlamentare 2020: Au aratat ca se poate si fara Basescu

Traian Basescu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca pentru PMP aceste alegeri au aratat ca se poate si fara Basescu. Potrivit fostului presedinte, PMP a trecut testul si e convins ca va avea 7% fara redistribuire.

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

Cum explica Traian Basescu rezultatele alegerilor: Masurile fara logica au fost taxate

Masurile incorecte si uneori fara logica au fost taxate de populatie, la fel si modul in care a fost tratata problema pelerinajelor, a declarat Traian Basescu, la Digi 24, despre rezultatele alegerilor. in ce priveste demisia lui Ludovic Orban, fostul presedinte al Romaniei crede ca e prematura, potrivit Mediafax.

Basescu, despre rezultate: Noi speram, avem obligatia si dreptul sa speram. Ce spune despre demisia lui Orban

Traian Basescu continua sa spere in capacitateaPMP de a trecepragul electoral si de a intra in viitoarea coalitie de guvernare. Fostulpresedinte a gasit o explicatie sipentru rezultatele alegerilor: masurile incorecte si uneori fara logica luate de guvern in lupta cupandemia.

FOSTUL PRESEDINTE TRAIAN BASESCU: Eu nu as elimina Huawei din competitia 5G, indiferent de angajamentele unor guvernanti fata de SUA

In conflictul dintre SUA si China, Romania se pozitioneaza intre Trump si China, a spus, saptamana trecuta, fostul presedinte Traian Basescu, citat de Radio Europa Libera.

TRAIAN BASESCU: PMP va avea 7%, fara redistribuire

Traian Basescu a declarat ca aceste alegeri arata ca PMP poate si fara Basescu si considera ca pana la finalul numaratorii voturilor PMP va avea 7%, fara redistribuire.

TRAIAN BASESCU: Am dat un vot pentru dreapta. Am votat PMP

Europarlamentarul Traian Basescu a anuntat ca a votat pentru dreapta, care duce banii in dezvoltare, spre deosebire ca stanga care doreste sa foloseasca banii in consum, precizand ca nu se va putea face o majoritate parlamentara fara PMP.

Traian Basescu: PMP si-a luat aurul inapoi din ultimele 5 sectii din Republica Moldova

Europarlamentarul Traian Basescu este optimist si spera ca PMP va reusi sa treaca de pragul electora.

Traian Basescu: Sper ca Iohannis sa faca ce trebuie si sa trimita PSD in opozitie

Traian Basescu a salutat rezultatul exit-poll-ului care coteaza PMP cu 5% dar a notat ca repartitia voturilor si prezenta slaba vor genera mari probleme de mentinere a legitimitatii si un guvern cu o sustinere foarte fragmentata.

Traian Basescu: Am dat un vot pentru dreapta, care nu poate face majoritate fara PMP

Europarlamentarul Traian Basescu a votat pentru o formatiune de dreapta care sa duca fondurile guver.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )